Rusya'dan açıklama: Gerçekten Türkiye'yi seviyoruz

Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ dolayısıyla Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından sosyal medyada paylaşılan grafiği alıntılayarak 'Gerçekten Türkiye'yi seviyoruz' notunu paylaştı.

Rusya'dan açıklama: Gerçekten Türkiye'yi seviyoruz
Rusya'dan açıklama: Gerçekten Türkiye'yi seviyoruz
GİRİŞ 16.04.2019 07:25 GÜNCELLEME 16.04.2019 07:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Turizm Haftası' dolayısıyla sosyal medyada paylaştığı verilere göre 2018 yılında Rusya Federasyonu'ndan Türkiye'ye gelen turist sayısı 6 milyona yaklaşmış durumda.

 

 

Bakanlığın bu verisini alıntılayan Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği, 'Gerçekten Türkiye'yi seviyoruz' paylaşımında bulundu.

YORUMLAR 17
  • T.C. Vatandaşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ve Rusya bundan sonra çok daha fazla iş çıkarabilirler. Ortadoğu'nun ve Asya'nın ve Afrika'nın ve Avrupa'nın geleceğine karar verebilirler. Bu sürece Çin ve İran ve Katar'ı da dahil edebilirler. ABD, İsrail ve AB'ye siz biraz dinlenin denebilir.
    Cevapla
  • saat 5 yıl önce Şikayet Et
    Onun için değil mi sputnik 7/24 Türkiye aşığı gibi haberler yapıyor :)
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizden vize alana sizde vize alin
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde sizi seviyoruz Rus dostlarımız.bu kadar yıldır Ruslarla hep aramızı açtılar kavga ettirdiler ama gercek dost cıktılar.Türkiye ile Rusyanın cok iyi partner olarak yola beraber devam etmeleri gerekiyor diğer cakal sürüsüne fırsat vermemek için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle