Sudan Demir yoluna Türkiye imzası

Raylı sistemler alanında faaliyet gösteren RAYSİMAŞ’ın Genel Müdürü Baran Bıyık, Sudan’da liman bağlantısını sağlayacak Sallom-Sevakin-Sheikİbrahim demir yolu hattının fizibilite etüd, projelendirme ve yapım müşavirliği işini aldıklarını belirterek, sözleşmenin imzalanmasının ardından söz konusu işe başlayacaklarını söyledi.

Sudan Demir yoluna Türkiye imzası
Sudan Demir yoluna Türkiye imzası
GİRİŞ 08.04.2019 05:52 GÜNCELLEME 08.04.2019 05:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ıyık, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın demir yolu mühendislik ihtiyaçlarını karşılamak üzere TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü, Türksat AŞ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iştirakiyle kurulan RAYSİMAŞ’ın geçen yıl şubat ayında faaliyete geçtiğini anlattı.

 

 

YORUMLAR 2
  • fehmi 4 yıl önce Şikayet Et
    sudan türkiyeye yakınlaştı türkiye ile askeri anlaşmalar yaptı türkiye ye üst bölgesi veridi sudanı karıştırdı kafirler islam coğrafyasındaki en büyük tehlike olarak türkiye yi görüyorlar kafire karşı tek vucut olmalı tefrikayı bırakıp kapsamı dar da olsa birlik olmanın yolları aranmalı müslümanlar bir vücudun azaları gibi değilmidir.
    Cevapla
  • Şaban 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir başarı, Rabbim Sudanı karıştırmak isteyenlere fırsat vermesin tuzaklarını başlarına yıksın iç hainlerin emellerini gerceklestirmesin
    Cevapla