SunExpress ile seyahatler artık daha keyifli

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yaz sezonunda yeni bir kabin içi eğlence konseptini yolcuları ile buluşturuyor.

SunExpress ile seyahatler artık daha keyifli
SunExpress ile seyahatler artık daha keyifli
GİRİŞ 04.04.2019 10:38 GÜNCELLEME 04.04.2019 10:39

SunExpress’in, yolcuların seyahatlerini daha keyifli hale getirmek amacı ile Inflight VR ile birlikte hayata geçirdiği yeni sanal gerçeklik konsepti, Mayıs ayı sonu itibariyle öncelikle Almanya, İsviçre ve Avusturya olmak üzere Antalya – Avrupa arası seçili destinasyonlarda pek çok uçuşta sunulmaya başlayacak.

 

 

Sekiz Avro karşılığında sunulacak 360 derecelik eğlence konsepti ile yolcular, özel sinema hissi veren sanal gerçeklik kulaklıkları ile gişe rekorları kıran filmleri izleme olanağına sahip olacak. Ayrıca yolcular, uçuşları süresince seyahat edecekleri destinasyonlara dair değerli ipuçlarına ulaşabilecekleri özel kliplere ve meditatif rahatlama videolarına da ulaşabilecekler.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Sanal gerçeklik konseptiyle inovasyon hikayemizde yepyeni bir sayfa açıyoruz. Inflight VR işbirliği ile Antalya kalkışlı seçili uçuşlarda yolcularımıza bu hizmeti sunmaya başlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. 

 

 

SunExpress, uzun süredir getirdiği yenilikçi yaklaşımlar ve start-up işbirlikleri ile havacılık sektörüne öncülük yapmaktadır. SunExpress, daha önce Amazon Alexa aracılığı ile yolcularına biletlerini sesli komutlarla satın alma imkanı veren ilk havayolu olmuştur. Ayrıca havayolu, yakın zamanda Foodora ile geliştirdiği konsept sayesinde seçili uçuşlarda seyahat eden yolcularına, bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek sipariş etme olanağı sunmaya başladı. 

SunExpress, yolcularının seyahatlerini başından sona daha keyifli hale getirebilmek ve yolcuları için bir değer yaratabilmek adına inovatif çözümler içeren yeni fırsatları araştırmaya ve işbirlikleri kurmaya devam etmektedir.