SunExpress, başarılı personellerini ödüllendirdi

SunExpress’in yıl boyunca gösterdikleri performans doğrultusunda kabin personelini ödüllendirdiği ‘WOW’ ve Performans Ödülleri, SunPlaza Oditoryumu’nda yapılan özel bir törenle sahiplerini buldu.

SunExpress, başarılı personellerini ödüllendirdi
SunExpress, başarılı personellerini ödüllendirdi
GİRİŞ 02.04.2019 14:01 GÜNCELLEME 02.04.2019 14:01

SunExpress, geçen yıl başlattığı WOW Ödülleri ile jest ve yaklaşımlarıyla yolcu memnuniyetini arttıran, ani durumlarda hızlı ve doğru aksiyon alarak uçuşlarda fark yaratan kabin ekibi üyelerini ödüllendirdi. Törende ayrıca 2015 yılından bu yana yıl boyunca en iyi performans gösteren SunExpress kabin ekiplerinin ödüllendirildiği Personel Ödülleri de dağıtıldı. 

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof, gösterdikleri üstün performanstan ötürü tüm kabin ekiplerini tebrik etti. “Bu ödüller, gösterdiğiniz muazzam çaba ve çalışkanlığın biz ve yolcularımız tarafından takdir edildiğinin bir göstergesidir. İşinizi böylesine büyük bir başarı ile yürüttüğünüz için her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya, İzmir, İstanbul ve Ankara merkezlerinden 92 kabin ekibi üyesinin ödüllendirildiği törende SunExpress Genel Müdürü Jens Bischof ve Kabin Hizmetleri Grup Müdürü Ferah Erkan, ödül kazananlar adına TEMA Vakfı’na bağışlanan fidanların sertifikalarını sahiplerine teslim etti