Emlak Katılım Bankası yıl sonuna kadar 15 şube açacak!

Ülkenin altıncı ve en genç katılım bankası konumundaki Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın Ataşehir'deki merkez şubesi hizmete girdi. İnşaat sektöründeki finansal sorunlara çözüm geliştirmek amacıyla faaliyete başlayan bankanın, yıl sonuna kadar 7 bölgede 15 şubeye ulaşması hedefleniyor.

Emlak Katılım Bankası yıl sonuna kadar 15 şube açacak!
Emlak Katılım Bankası yıl sonuna kadar 15 şube açacak!
GİRİŞ 22.03.2019 16:09 GÜNCELLEME 22.03.2019 17:09

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) 26 Şubat'ta Türkiye  EmlakKatılım Bankası AŞ'ye bankacılık faaliyet izni vermesinin ardından,  bankanın yeniden hizmete gireceği açıklanmıştı. Bu kapsamda, Türkiye'nin altıncı ve en genç katılım bankası  konumundaki, kamuoyunda kısa adı "Emlak Bank" olarak bilinen bankanınAtaşehir'de  bulunan genel müdürlük binası ve merkez şubesi dün itibarıyla hizmet vermeye  başladı. Katılım bankası olarak hizmet vermeye başlayan kuruluş, tarih sahnesinde  yeniden yerini aldı.

 

 

Türkiye Emlak Katılım Bankası, sektör için yeni ürünler geliştiren ve  inşaat sektörünün içinde bulunduğu finansal sorunlara çözüm üreten bir banka  olacak. Ülkede 18 yıl aradan sonra yeniden hizmete giren "Emlak Bank"ın, yıl  sonuna kadar 7 bölgede 15 şubeye ulaşması hedefleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL