ABD Venezuela konusunda bir kanca da Rusya'ya taktı!

ABD Hazine Bakanlığı, Maduro hükümetine ve Venezuela devlet petrol şirketine destek verdiği gerekçesiyle Rusya merkezli bir bankaya yaptırım uygulayacağını açıkladı.

ABD Venezuela konusunda bir kanca da Rusya'ya taktı!
ABD Venezuela konusunda bir kanca da Rusya'ya taktı!
GİRİŞ 11.03.2019 19:20 GÜNCELLEME 11.03.2019 20:09
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

ABD yönetimi, Maduro hükümetine destek verdiği gerekçesiyle Rus Evrofinance bankasına yaptırım uygulayacağını açıkladı.

Maduro hükümetinin gayri meşru olduğunu savunan ABD Hazine Bakanlığı, Rus bankasına yaptırım gerekçesini Maduro hükümetini desteklemek olarak açıkladı.

Rus bankaları, ABD'nin darbe girişimi öncesi Venezuela devlet petrol şirketi PDVSA ile sözleşmeleri bulunuyordu. ABD hükümetinin Maduro'yu gayrimeşru ilan etmesinin ardından Çin ve Rus bankalarına, Venezuela petrol şirketi ile işbirliğine son vermesini istemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünya devletleri abd şirketlerine ambargo uygulasın. Eğer abd içinde eşkıya ruhunu durduramıyor ise haritadan silinsin..
    Cevapla
  • Türkiye, 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya demokrasi dersi vermeye çalışan ABD, kendi iradesiyle karar vermek isteyen ülkelere, yaptırım uygulama ile tehdit ediyor, veya yaptırım uyguluyor. ABD'nin bu yönetim şeklini beğenmeyen Ülkelerin, mevcut yapısını kontrol edip kararını vermesi gerekiyor. Sömürge olarak devam edeceklerse Ülke isimlerini ABD olarak değiştirebilirler, bağımsız olmayı seçerlerse, kendi iradeleri ile kararlarını alabilirler. Bağımsız olduğunu düşünen, ancak; sömürge altında yönetilen birçok Ülke mevcuttur.
    Cevapla
  • Sinan AY 5 yıl önce Şikayet Et
    eşkiya şeytan abd sonu çok fena olacak
    Cevapla
  • klas 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık dünyanın abd ye amborgo uygulaması zaamanı gelmiştir. abd iyice zıvanadan çıkmıştır. Abd nin batmasının zamanı gelmiştir. haydi dünyaa abd yi batıralım doları tuvalet kağıdı yapalım
    Cevapla
  • Denklem 5 yıl önce Şikayet Et
    Firavun hiç hasta olmayıp kendini çok güçlü görünce ilahlık tasladı. Sonuç ortada. Yapı aynı görüntü farklı ama sonuç aynı olacak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle