İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Enflasyonla Topyekün Mücadele kapsamında “Üreticiden Tüketiciye Doğrudan Satış” hizmetine 34 ilçede 54 farklı noktada devam ediyor. Tanzim satış noktalarında bugün bakliyat satışlarına da başlandı. İlk gün 17.880 kilogram pirinç, 9.800 kilogram nohut ve 5.900 kilogram mercimek vatandaşlar tarafından satın alındı. Yarından itibaren elma satışları da başlıyor.

İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...
İstanbul'da satışlar başladı! İşte fiyatlar...
GİRİŞ 26.02.2019 17:17 GÜNCELLEME 26.02.2019 17:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine hayata geçirdiği tanzim satış noktaları vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Tanzim satış noktalarında bugünden itibaren pirinç, nohut ve mercimek de satılmaya başlandı.

 

 

İstanbulda da başladı Vatandaşlardan yoğun talep...

İLK GÜN 33 TON BAKLİYAT SATILDI

 

 

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kampanyasına destek olmak amacıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın da desteğiyle İstanbul genelinde 34 ilçede 54 farklı noktada kurulan tanzim noktalarında bugün satışa çıkarılan bakliyatlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İstanbulda da başladı Vatandaşlardan yoğun talep...

PİRİNÇ 6 TL, NOHUT 5.50 TL, MERCİMEK 4.50 TL

Toprak Mahsulleri Ofisi’nden doğrudan halka ulaştırılan; Osmancık Pirinç 6 TL, Nohut 5.50 TL ve Yeşil Mercimek 4.50 TL’den satışa sunuldu. 

İstanbulda da başladı Vatandaşlardan yoğun talep...

İlk gün 17.880 Kg pirinç, 9800 Kg nohut ve 5900 Kg mercimek satıldı. Tanzim noktalarında yarından itibaren elma satışları da kilosu 3 TL’den vatandaşlara sunulacak.

İBB Tanzim Satış Noktaları’nda ayrıca Domates (3 TL), Biber (6 TL), Patlıcan (4.5 TL), Salatalık (4 TL), ISPANAK (4 TL), Soğan (2 TL) ve Patates (2 TL), olarak satışlar devam ediyor.

YORUMLAR 4
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    devletimize helal olsun piyasaya altarnatif sarttı devamlı şekilde devam eder inşallah piyasaya denge için böyle bir uygulama sart
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    yaşasın. cumhurbaşkanım çok yaşa!
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Pazardada aynı fiyatlara hattı bazı ürünlerde daha ucuza satılıyor. Hal yasası çıkmadan üretici desteklenmeden bu şekilde taşıma suyla değirmen dönmez.
    Cevapla
  • devam 5 yıl önce Şikayet Et
    siz ne kalın kafasınız arkadaşya bi man kafanız basmıyor ki amaç ne amaç ? ben söylüyüm komisyoncuların fırsatçıların fiyatları manipüle edip aşırı yüksek fiyatta önüne satmasının önüne geçmek budur bırakda 2 liraya birşey yemeyin bari 50 kuruşlada zengin olmazsınız
    Cevapla