İzin çıktı! O illerde petrol aranacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) 9 il ve Marmara Denizi'ni kapsayacak şekilde 21 saha için petrol arama ruhsatı verildi.

İzin çıktı! O illerde petrol aranacak
İzin çıktı! O illerde petrol aranacak
GİRİŞ 12.01.2019 09:46 GÜNCELLEME 12.01.2019 09:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Petrol Hakkına Müteallik Kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

Buna göre TPAO'ya Siirt, Şırnak, Van, Adıyaman, Hakkari, Muş, Batman, Diyarbakır, Mardin ile Marmara Denizi'nin İstanbul ve Tekirdağ illerini kapsayan bölgeleri için toplam 21 sahada petrol arama ruhsatı tahsis edildi. Söz konusu ruhsatlar 5 yıl süreyle geçerli olacak.

YORUMLAR 5
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ben inanıyorum en bereketli topraklarda bizde olmaması imkansız zaten önceki batı uşağı kukla liderlerimiz ipleri yahudilerin elindeydi çok şükür başkanımız geldide çağ atladık şimdi allaha şükürler olsun hedef 2023 Rabbim sen koru başkanımızı başımızdan eksik etme iyiki varsın halkın adamı reis RTE
    Cevapla
  • Bahtiyar 5 yıl önce Şikayet Et
    Balıkesir çevresi niye yok
    Cevapla
  • Haskad 5 yıl önce Şikayet Et
    Balıkesir ve bursa illeri ve deniz kısmlarını neden dahil etmiyorlar. asıl oralarda arama yapılamsı lazım. Jeolojik yapı daha uygun.
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani daha öncesinde yasak mıydı? Yeminle kazma kürek alıp kendim aramaya başlayacağım tüm komşularda var bizde yok.
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    vay bee hele şükür
    Cevapla