Kilosu 1.5 liradan kapış kapış gitti

120 ton patatesi kilosu 50 kuruştan işçilere dağıtarak gündeme gelen işçi yardımlaşma derneği bu sefer de kilosu 1.5 liradan şeker sattı. Derneğin Düzce’de bir fabrika önünde satışa çıkardığı 6 ton şeker kısa bir süre içerisinde kapış kapış tüketildi.

GİRİŞ 05.01.2019 12:25 GÜNCELLEME 05.01.2019 17:15
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Düzce’de fabrika işçileri tarafından kurulan İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, meslektaşları için yaptıkları sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor.

 

 

6 TON ŞEKER DAĞITTI

Yaşanan ekonomik sıkıntıların önüne geçmek ve işçilere destek olmak amacıyla iş adamlarının desteğiyle aldıkları 120 ton patatesi kilosu 50 kuruştan daha önce işçilere dağıtan dernek, bu kez de 6 ton şekeri kilosu 1.5 TL’den işçilere dağıttı.

 

 

KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ

Kamyona yükledikleri şekerleri fabrika önüne getiren dernek üyeleri, mesai çıkışı meslektaşlarına ucuz şekerleri alma fırsatı sundu. Dernek üyeleri tarafından dağıtılan 6 ton şeker, kapış kapış tüketildi. Dağıtımlarda ayrıca 25 ton odunu, belirlenen işçi ailelerine ücretsiz olarak dağıtıldı.

'ARKADAŞLARIMIZIN SOFRALARINA DESTEK OLUYORUZ'

Amaçlarının çalışan meslektaşlarının mutfaklarına katkı yapmak olduğunu belirten Düzce İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Mıhçı, “Düzce ve Düzce’de ki işçilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Dayanışma ve yardımlaşma içerisinde hep beraber mutluyuz. Derneğimize duyan Düzceli olsun, Düzce’nin dışından olsun ağabeylerimiz, dostlarımız destek veriyor. Bizde o desteklerin karşılığında hem derneğimize katkı sağlıyoruz hem de arkadaşlarımız sofralarına destek oluyoruz. Fabrikanın ön tarafında yaklaşık 25 tona yakın odun var. Odunları daha önce belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak vereceğiz. 6 ton şekeri ise personellere çok cüzi bir miktarda 10 kilosunu 15 lira olmak üzere dağıtıyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    oturup şekermi yiyelim? fakat çayla iyi gider yinede...
    Cevapla
  • YUSUF TEZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben İstanbulda Güvenlik Görevlisiyim bugün aldığım en güzel haber emeği geçen herkesten Allah razı olsun işçiler ne sevinmiştir umarım herkes çalışanını sevindirir
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel emeği geçenlerden Allah razı olsun tüm türkiyeye yayılır inşallah
    Cevapla
  • Kask 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne gunlere kaldik
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Birlik ve beraberlik duygularını arttıran Yüce Allah'a hamdolsun. Sevinmelisin arkadaşım.
    Cevapla
  • Mücahit karayel 5 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir uygulama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle