Twitter'dan paylaştı: Tüm ekip gönüllü oldu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, milli İHA'ların ilk göreve başladığı anı Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

GİRİŞ 04.01.2019 09:40 GÜNCELLEME 04.01.2019 11:39
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Henüz İHA'ların askeri birlikte eğitimleri devam ederken Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan gelen bir telefonla harekete geçtiklerini aktaran Bayraktar, tüm ekibin gönüllü olarak hemen Batman'a hareket ettiğini şu ifadelerle anlattı:

İHA'larımız TSK envanterine girmiş ve Trakya'da askeri birlikte eğitimleri devam etmektedir. Terör yeniden alevlenmiştir. Kara Kvt.'lerinden telefon gelir; "24 saat içinde hava kargoyla nakledilmek üzere acilen Çorlu Hava Birliği'nde hazır olur musunuz?"

 

 

 

 

BÜTÜN EKİP GÖNÜLLÜ OLDU

"O anda İHA eğitim uçuşundadır. Bayram yakın olmasına rağmen Bayramı da Batman'da geçirmek üzere tüm ekip gönüllü olur. Onlarca tırlık malzeme paketlenir, en az 6 ay sürecek bir eğitim/görev için Batman'a naklolur. Milli İHA'ların ilk görev uçuşu kısa bir süre sonra yapılır."

YORUMLAR 32
  • cansın can 5 yıl önce Şikayet Et
    seni doğuran anaya yetiştiren babaya helal olsun aslanım. senin hakkını bu millet ödeyemez. ahirette peygambere komşu olasın inşaallah.
    Cevapla
  • CHERKES 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun.Sayenizde pkk hainlerine çok büyük darbe indirildi..
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin iftiharı Selçuk Bayraktar ve ekibine müteşekkiriz.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ümmete bayram yaşanıyorsunuz.Mazlumlar size duacı.Çalışmaya devam.Allah yardımcınız olsun.Yeni teknolojiler geliştiresiniz...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi üretelim savunma sanayimiz çok güçlü olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle