Bakan Albayrak'tan ÖTV ve KDV indirimi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, otomotiv ve beyaz eşyadaki ÖTV-KDV indirimlerinin 3 ay daha devam edeceğini duyurdu.

Bakan Albayrak'tan ÖTV ve KDV indirimi açıklaması
Bakan Albayrak'tan ÖTV ve KDV indirimi açıklaması
GİRİŞ 31.12.2018 19:35 GÜNCELLEME 31.12.2018 20:29
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, beyaz eşya ve otomotivdeki ÖTV ve KDV indirimlerinin 3 ay daha uzatılacağı müjdesini verdi.

 

 

Albayrak şu ifadeleri kullandı:

"Enflasyonla Topyekun Mücadeleye, ekonomide dengelenmeye ve istihdama destek amacıyla başlattığımız ve bu gece sona erecek olan ÖTV ve KDV indirimlerini yeni yılda 3 ay süreyle devam ettiriyoruz. İndirimlerimiz milletimize ve sektörlerimize hayırlı uğurlu olsun."

 

 

YORUMLAR 80
  • çobanyıldızı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak, bunu bekliyordum . Hem piyasada canlılık devam edecek hem de seçime bir yatırım olacak. Ben olsaydım bu indirimleri 6 ay olarak belirlerdim. Çünkü 2019 yılı gelişen piyasalar için zorlu geçecek .
    Cevapla
  • aaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir ssk sız çalıştırılan işçinin devlete zararı en az 500tl eksik vergi ise ve ülkede en az 500.000 sigortasız çalıştırılan var ise. (bunların çoğu yabancı uyruklu ve patronların hoşuna gidiyor) = aylık 250 000 000tl (250milyon(eski para ile250 trilyon)) zararı var)*12 ay.....? Google amcadan 3,köprünün maliyetini araştırın. Yani sırf bu ssk sız çalıştırılan işçi haklarını alsalar her ilçemiz paris olur. Başka sorum yok. fiş kesilmeyen iş yerlerini de sormuyorum.
    Cevapla
  • gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    reel önlem almak isterseniz; mtv. si kaldırılsın,otomobil kamyonet ayrımı kalksın,her araç iki yılda bir muayene olsun.....v.s. vs...
    Cevapla
  • smmm 5 yıl önce Şikayet Et
    bir çok işyeri basit usül adı altında sahte olarak bedava çalışıyor vergi vermiyor. Özellikle taksiciler hiç vermiyor. önce buralardan başlamak lazım..
    Cevapla
  • Muhammet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle