Kahveci: 30 yıllık sultanın sonu gelecek

İstanbul Meslekte Birlik' in 01.12.2018 tarihinde gerçekleştirilen 7 seçimli olağan genel kurulda mevcut Başkan Ethem Yüksel Kahveci, yönetimi ile birlikte tek liste olarak girdiği seçimde Oyların tamamını alarak yeniden Başkan seçildi.

Kahveci:  30 yıllık sultanın sonu gelecek
Kahveci: 30 yıllık sultanın sonu gelecek
GİRİŞ 10.12.2018 12:30 GÜNCELLEME 10.12.2018 14:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başkan Ethem Yüksel Kahveci, şenlik havasında geçen ve yoğun bir katılımın olduğu genel kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında: " Meslekte Birlik camiasının hedefe kilitlendiğini ve amaçlarına ulaşmak için her türlü imkanın, bilginin, birikimin ve vizyonun kendilerinde mevcut olduğunu belirtti."

 

 

Başkan Ethem Yüksel Kahveci konuşmasının devamında; " ISMMMO ' nun yaklaşık 30 yıllık sultasının sonlamasının zamanı gelmiş ve hatta geçmiştir. Artık İSMMMO' yu profesyonel yöneticilerin değil Serbest Muhasebeci Mali Müşavir' lerin yönetmesinin zamanı gelmiştir. Göreceksiniz ki, Meslekte Birlik iktidarında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.  Kısa,  Orta ve uzun vade projelerimiz hazır.  Zaten Hali hazırda yazmış olduğumuz yeni 3568 sayılı yasayı kanunlaştıracagiz inşallah. Haksız rekabet, itibar sorunu, IPC ve tahsilat sorunu gibi sorunlar kısa vade de çözeceğimiz konular arasında. Ve burada vaktinizi almak istemediğim için girmeyeceğim fakat seçim bildirgemizde var olan onlarca projemiz mevcut. Siz değerli üyelerimizin bu projeleri hayata geçireceğimizden şüphenizin olmadığını biliyoruz. Bu bize gösterdiğiniz destek ve teveccüh ile ortadır. Bizlerde sizin bu güveninizi boşa çıkartmamak adına gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz .İstanbul Meslekte Birlik olarak genel kurulumuza gelerek bizlerden desteklerini esirgemeyen değerli aile üyelerimize binlerce teşekkürü bir borç biliriz. Hedef ISMMMO ' da Mali Müşavirlere hizmet"
diyerek konuşmasına son verdi.

YORUMLAR 1
  • SMMM Abdulkadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Zor dostum zor. Çok çalışman lazım değerli meslekte birlik dostlarım. İnşallah her şey gönlünüzce olsun
    Cevapla