Emekliye 400 lira seyyanen zam

Hükümet, maaşı bin liranın altında olan emekli kalmaması için düğmeye bastı.

Emekliye 400 lira seyyanen zam
Emekliye 400 lira seyyanen zam
GİRİŞ 04.12.2018 05:41 GÜNCELLEME 04.12.2018 05:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Torba yasayla malullük ve yaşlılık sigortasından ödenen aylıklar ve aylıklarla her ay yapılan ödemeler toplamı, dosya bazındaki ek ödeme dahil bin liradan az olamayacak. Maaşlar 400 liraya varan zam yapılarak bin liraya tamamlanacak.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 6
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel haber. Muhteşem karar, katkıda bulunanları karar alanları tebrik ederiz. 1000 TL altında emekli maaşı kalmasın, hatta taban asgari ücrete eşitlensin. Tabi şimdi 1000 TL alacaklar zamanında ne kadar prim ödedilerse zamanında onun 3 katı ödeyene 3 katı yani 3000, 6 katı ödeyenede 6000 bağlanmalı. Diğer türlü hak yemek, yedirmek, göz yummaktır. Ben hakkımı HELAL ETMİYORUM. Yiyenede yedirenede göz yumanada HARAM ZIKKIM olsun.Ayrıca 2000 sonrası emekli olanların intibakı unutulmamalı.
    Cevapla
  • muhammed duman 5 yıl önce Şikayet Et
    keşke şu gariban dul yetimlere de zam yapsalar 500tl alanlar var kocası babası ölmüş ..devlet bir bakıverin bu zavallılara zaten kader vurmuş
    Cevapla
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Düşük olan ssk emekli maaşları asgari ucretilen esitlensin .....!
    Cevapla
  • Analız 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versın ancak ozel unıversıte fıatları bıraz assagıya cekılse ne olur aldıgım zamlar cocugun unıversıte masraflarına gıdıyor.
    Cevapla
  • hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocugunuz ozelde okuyabiliyorsa demek ki sikinti yok hocam...millet ekmek zor buluyor...ayrica emekli maasinizi da merak ettim...2 bin lirayla ozelde cocuk okutmak sacma...ayrica bu haberi anlayip anlamadiginizdan da emin degilim...galiba siz tum emeklilere zam var sandiniz...sadece 1000 tl altindakilere zam var size bisey yok yani...
    Cevapla
  • faryk 5 yıl önce Şikayet Et
    2000 yilinsan sonra emekli olan sskli ne olacak zamli 1.165 tl yili ve pirim gunu doldugu halde..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle