Bakan uyardı: O gıdalardan mutlaka uzak durun

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili çok önemli bir uyarıda bulundu. Bakan Pakdemirli, "Açıkta satılan süt, zeytinyağı gibi ürünlerden uzak durulması lazım" dedi.

Bakan uyardı: O gıdalardan mutlaka uzak durun
Bakan uyardı: O gıdalardan mutlaka uzak durun
GİRİŞ 28.11.2018 10:05 GÜNCELLEME 28.11.2018 10:06
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Bakan Pakdemirli, gıda güvenliğiyle ilgili yaptığı açıklamada mutlaka 'organik hologram'a bakılmasını önerdi. Pakdemirli'nin herkesi ilgilendiren açıklamaları şöyle:

"Açıkta satılan süt, zeytinyağı gibi ürünlerden uzak durulması lazım. Bunlar belki organikliğe, köye, çiftliğe, kırsala olan özlemimizi sembolize ediyor ama bu ürünleri her zaman çok iyi niyetli olarak algılamamız gerekiyor. 

Organik ürün tüketmek istiyorsak 'organik sertifikası'nı mutlaka aramamız, eğer ambalajlı bir ürün ise mutlaka arkasını çevirip 'organik hologramı'nı görmemiz lazım. Laboratuvarlarımız dünya çapında uluslararası standartlarda işler yapıyor. 
 
Soğanda denetimlerimiz devam edecek. Önemli olan vatandaşlara sürekli doğru fiyatlarla gıda sağlamamız ve bu fiyatlarının spekülatif olmaması"

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 69
  • Hüseyin Ergül 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaciğerin asıl düşmanı, ambalajlı ürünlerdeki koruyucu katkı maddeleridir. Ambalajlı ürünlerden uzak durun. Açık sütü kaynatırsınız mikrop falan kalmaz. Koruyucu katkı maddelerini hiçbir işlem yok etmez.
    Cevapla
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim antibiyotik verilen hasta ineklerin sütü ne zaman saglikli olur ? inekler ahirlarda saglikli yasam sürmesi icin köylülere ahir yapiminda destek cikin
    Cevapla
  • ahmedi 5 yıl önce Şikayet Et
    bırak Allahin seven bakanim dogal urunler koylu kardeşimde
    Cevapla
  • safak 5 yıl önce Şikayet Et
    Köylü teyzemin sütü fabrikadakinden 1000 kat güvenlidir
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Köylü kendi yemeyip bütçesine katkı olsun çoluk çocuğunun ihtiyacını gidermek için satacağı üç kuruşluk malı için ambalaj temin edip sertrifikamı alsın insaf yahu
    Cevapla
  • 777 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen.çok fazla sacma sapan işler var.sanki onaylı ürünler zararsız.adam ürettiği balı bile satamıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle