Öğretmenlere müjde! Bugünden itibaren ücretsiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakanlığına bağlı müze ve ören yerlerinin bugünden itibaren öğretmenlere ücretsiz olacağını açıkladı.

Öğretmenlere müjde! Bugünden itibaren ücretsiz
Öğretmenlere müjde! Bugünden itibaren ücretsiz
GİRİŞ 24.11.2018 13:17 GÜNCELLEME 24.11.2018 15:09
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bakan Ersoy, Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bize önce insan olmayı öğreten kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu milletin geleceğine yön veren Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Bu önemli günde öğretmenlerimiz için bir de müjdem var. Bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerleri girişlerinin bugünden itibaren ücretsiz olacağını müjdeliyorum" ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 14
  • bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen tek başına mı gitsin? en azından eşi de ücretsiz olsa.
    Cevapla
  • tc vatandaşı 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah. Devlet memuruna iyi bakıyor. Hertürlü imkanlarını sağlıyor. Özel sektörde çalışan işçiler kim? soruyorum size. Sürekli özel sektöre hizmet vermekten başka bir imkanı var mı? Çalışırsın hakkını vermezler. Tatil etme olasılığın yoktur. Çalıştığı halde işten atılma korkusuyla yaşar. İşçiler kim?
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya da dahil mi?
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam da çalışmayanlar ne olacak? Dünya nın en özgür ülkesi bence Türkiye. Bu yüzden kurallara da en az uyan ülke olduğumuzu tahmin ediyorum. Olmaz beyler halkın çalışması için bazı katı kurallar şart. Insanların bi çoğu çalışmıyor kahvede sabahtan akşama kadar vakit öldürüyor! Bu ne demek? Vakit paradan önemli olduğuna göre vakti yurt içi veya yurt dışında çok iyi değerlendirmek gerek.
    Cevapla
  • isimsiz polis 5 yıl önce Şikayet Et
    müze ve ören yerlerinin öğretmenler gibi öz veriyle çalışan polislere de ücretsiz olması konusunda bir çalışmanız olursa memnun oluruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle