Norveçli şirket Türkiye'de petrol aramaya geliyor!

Norveçli petrol şirketi Equinor, 2019'da Türkiye'de sondaj kuyusu açacak.

Norveçli şirket Türkiye'de petrol aramaya geliyor!
Norveçli şirket Türkiye'de petrol aramaya geliyor!
GİRİŞ 20.11.2018 14:38 GÜNCELLEME 20.11.2018 14:38
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Norveçli petrol ve doğalgaz şirketi Equinor'un keşif biriminin başında bulunan Tim Dodson, gelecek yıl Türkiye, Arjantin, Cezayir ve Rusya'da karada keşif sondaj kuyusu açmayı planladıklarını söyledi.

 

 

Dodson, Equinor'un 2019'da bu yıla göre uluslararası alanda daha fazla keşif kuyusu ve karada daha fazla keşif sondaj kuyusu açmayı planladığını belirtti, "Genel olarak, daha fazla uluslararası faaliyet ve karadaki faaliyetlerin daha büyük payı olacak." diye konuştu.

Equinor'un planları arasında Türkiye, Arjantin, Cezayir ve Rusya'da karada keşif sondaj kuyuların yanı sıra Kanada, ABD, Meksika ve Brezilya'da dışında yüksek etkili keşif kuyuları bulunuyor.

 

 

YORUMLAR 20
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Gec aklima geldi. Acaba bu dis gucler sondaj yaparken petrol kuyularimiza daldiklarinda zarar veriyorlarmi? Kalitesini dusurten bi madde yada 1 milyar ton petrolu 1kiloya dusurebiliyorlarmi atik birakarak. Neyapip ne edip herseyin eniyisini kendimiz gelistirmeliyiz. Devletimiz yetistirdigi gurbetteki Vatan evlatlarini her sey Vatan icin dusuncesiyle devreye sokmali.
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi petrolümüzü kendimiz arayalım, biz Kıbrıs açıklarında vs. de gaz ve petrol ararken; elin Norveçli' si gelip bizim memleketimizde petrol çıkaracak, bunun vebali büyük olur...
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok biz akıllanmayız
    Cevapla
  • akin 5 yıl önce Şikayet Et
    la millet bir birini kadiriyor ancak Türkiye de kömürle bordan başka bişey yok oda beş para etmiyor
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi işimizi kendimiz yapalım bu yabancı şirketlere güven olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle