Enflasyonla mücadeleye Güneydoğu’dan tam destek

Güneydoğulu İş adamları Platformu Temsilcisi Mahmut Çelik, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’nın kesintisiz sürmesi gerektiğini ifade etti

Enflasyonla mücadeleye Güneydoğu’dan tam destek
Enflasyonla mücadeleye Güneydoğu’dan tam destek
GİRİŞ 25.10.2018 14:30 GÜNCELLEME 25.10.2018 14:30

Yeni Ekonomi Programı kapsamında enflasyona yönelik gönüllülük esasıyla başlatılan çağrının çok anlamlı olduğunu ifade eden Siirtli İşadamı Mahmut Çelik, “Sadece bugün değil, omuz omuza vererek milli ekonomimize sürekli sahip çıkmalıyız. Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na kesintisiz destek vermeliyiz.  Bu büyük bir sorumluluktur. Sorumluluk almaktan kaçınmamalıyız” dedi.

Milli Dayanışma

Enflasyon ile mücadelede kararlılık gösteren herkese teşekkür eden Çelik, “Ortak bir amaç birliği ile harekete geçen, istikrar için sorumluluk alan, ülkemiz için milletimizin yanında duran tüm iş adamlarımızı kutluyoruz. Bu milli bir dayanışmadır. Milletimizin alım gücüne destek olmak için satış kampanyaları, indirimler ve ödeme kolaylıkları sağlayan tüm şirketlerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu Bir Seferberliktir

“İş dünyamızı, tüketicilerin alım gücünü artıran, yeni kampanya ve teklifler geliştirmek için de birlikte hareket etmeye davet ediyoruz” diyen Çelik, “Perakendecilerin müşterisinin yanında olması zorunluluktur. Bu bir seferberliktir. 

İş dünyamız almaya devam ettiği mikroekonomik tedbirlerden asla vazgeçilmelidir. Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Enflasyonla Mücadele Programı'na destek vermek, istikrara ve doğal olarak istikbalimize sahip çıkmak demektir” dedi.