İŞKUR silahlı - silahsız güvenlik görevlisi alımı! En az ilköğretim mezunu...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 'un, 28 Eylül 2018 tarihi itibari ile internet sitesi üzerinde yer alan en güncel ilanlarına göre, en az ilköğretim mezunu çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Peki başvuru şartları nelerdir? Hangi illerde istihdam sağlanacak?

İŞKUR silahlı - silahsız güvenlik görevlisi alımı! En az ilköğretim mezunu...
İŞKUR silahlı - silahsız güvenlik görevlisi alımı! En az ilköğretim mezunu...
GİRİŞ 28.09.2018 09:20 GÜNCELLEME 28.09.2018 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde en çok istihdam sağlayan birim olan İŞKUR, 28 Eylül 2018 tarihi itibari ile çok sayıda güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Ülke genelinde yapılan alımlara başvuru yapmak için, en az ilköğretim mezunu olmak ve askerlik görevini yerine getirmiş olmak gerekmektedir. Söz konusu ilanları yayımlayan şirketler farklı olduğundan, her ilanın başvuru şartları farklılık gösterebilmektedir. İşte silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımları...

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

Söz konusu alımlar Türkiye genelinde yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR tarafından başvuruları kabul edilen güvenlik görevlisi alımlarına başvuru yapabilmek için en az ilköğretim mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, askerlik görevini yerine getirmiş olmak gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilanlara başvuru işlemleri İŞKUR’ un resmi internet sitesi üzerinden veya Türkiye İş Kurumu genel Müdürlüklerinden şahsen yapılabilmektedir. İnternet üzerinden başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra ''Meslek'' kısmına ''Güvenlik Görevlisi'' yazarak ilanları görebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 2
  • kapitan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm İller illerin kur a ları Ankara'da tanımayan noter lerde çekilsin
    Cevapla
  • Efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Torpilin önüne geçmek için bütün alımlar noter huzurunda kura ile yapılsın
    Cevapla