IMF başkanı ABD ve Çin'i uyardı!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, ABD ile Çin arasında ticaret savaşının yoğunlaşmasının, tehlike içindeki gelişmekte olan piyasalarda "şok" yaratabileceği uyarısında bulundu

IMF başkanı ABD ve Çin'i uyardı!
IMF başkanı ABD ve Çin'i uyardı!
GİRİŞ 12.09.2018 10:50 GÜNCELLEME 12.09.2018 10:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Financial Times'a konuşan Lagarde, ABD-Çin arasında ticaret savaşının yoğunlaşmasının, Türkiye ve Arjantin'deki kırılganlıkların yayılmasına neden olabileceğine dikkat çekti ve ekledi:

"Eğer dünyanın en büyük iki ekonomisi mevcut yörüngede ilerlerler ise, bunun Çin'in büyümesi üzerine kayda değer bir etkisi olabilir ve bu durum tedarik zincirleri Çin sanayisi ile yakın ilişki içinde olan komşu Asya ekonomilerindre kırılganlıkları tetikleyebilir."

YORUMLAR 1
  • AbdullahUyarı 5 yıl önce Şikayet Et
    Faizcilik insanın tipini de aklını da bozar bakara 275 Faiz yiyenler, şeytanın aklını çeldiği kimsenin tavrından farklı tavır göstermezler. Bu (şeytanca tavır,) onların “Alım-satım, tıpkı faizli işlem gibidir.” demeleridir. Allah, alım-satımı helâl, faizli işlemi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt ulaşır da faiz almayı bırakırsa, önceden aldıkları kendine kalır. Onun işi Allah’a aittir. Kim de devam ederse, onlar cehennem ahalisidir, orada sürekli olarak kalacaklardır.
    Cevapla