BİM'den ceza açıklaması! Gerçek dışıdır

Ticaret Bakanlığı, son dönemde ürün fiyatlarındaki zamlara karşı denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde gerekçesiz zam yapması sebebiyle ceza kesildiği haberlerine ilişkin BİM'den "tamamen gerçek dışıdır" açıklaması yapıldı.

BİM'den ceza açıklaması! Gerçek dışıdır
BİM'den ceza açıklaması! Gerçek dışıdır
GİRİŞ 10.09.2018 15:25 GÜNCELLEME 10.09.2018 17:11
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

BİM, kendilerine ceza kesildiği haberlerinin gerçek olmadığını duyurdu.

BİM'den yapılan açıklamada, "Bakanlığın, gerekçesiz zam yapması sebebiyle BİM'e ceza kestiği" haberlerinin gerçek dışı olduğu bildirildi.

Son dönemde Ticaret Bakanlığı ekipleri tarafından piyasalarda muhtelif denetimler yapıldığı aktarılan açıklamada, "Bütün alım ve satım faaliyetlerini şeffaf bir şekilde yürüten, her zaman tüketiciye en iyi hizmeti sunmak için çalışan şirketimiz bu kapsamda her türlü denetime açıktır. Bu süreçte şirketimize herhangi bir ceza kesilmemiştir. Bu yöndeki haberler tamamen gerçek dışıdır." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 50
  • Snane 5 yıl önce Şikayet Et
    4.25 olan ıslak mendil 5.45 oldu ya böyle fırsatçılık görmedim vee güvenim hepten sarsıldıı
    Cevapla
  • Umut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir muhasebeci olarak bizim firmalarımıza denetlediler tanıdık bir denetleme diye göre bime 568 milyar ceza resmilesmis halen incelemeye devam ediliyor kimse bana ceza kesildi demez
    Cevapla
  • Osmanlı sultanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bütün zamları bim yapmış gibi yazmak çok yanlış.. Mahallemizde bakkallar bile bu fırsatta onlar bile zam yaptı.. Bütün marketler kendi kafalarına göre zam yaptılar.. Dolarla alakası olmayan ürünlere bile zam yaptılar.. El insaf..
    Cevapla
  • Abdurrahman Çakıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Bim'i hiç kayırmayın çok insafsızca zamlar yaptılar özellikle gıdalarda. Oysa Bim ucuz diye alışkanlık yapmış gelir düzeyi düşük insanların marketi olarak biliniyordu. Yazık ki yazık...
    Cevapla
  • Kolayı var 5 yıl önce Şikayet Et
    Kolayı var efendim... bakanlık kimlere ceza kestiğini açıklar. Vatandaş kimden alışveriş yapmayacağını öğrenir. Çok mu zor?
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Urun fazlalığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle