Ünlü iş adamının ölüm nedeni belli oldu

İstanbul Bostancı açıklarında düşen helikopterden yaralı kurtulan ancak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünverin ön otopsisi tamamlandı. Ünver'in iç kanama ile beyin kanaması geçirdiği ve boğulduğu belirlendi.

Ünlü iş adamının ölüm nedeni belli oldu
Ünlü iş adamının ölüm nedeni belli oldu
GİRİŞ 07.09.2018 15:31 GÜNCELLEME 07.09.2018 15:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İş adamı Halil İbrahim Ünver'in sahibi olduğu Ünver Havacılık'a ait TC-HYU kuyruk tescilli Bell 430 tipi helikopter dün saat 17.00 sıralarında Kartaldan Sefaköy'e giderken Bostancıda denize düştü. OTOKAR Yönetim Kurulu Başkanvekili Halil İbrahim Ünver ve Pilot İsmet Özgür, balıkçılar ile Kınalıada vapurundan atlayan yolcular tarafından denizden çıkarıldı. Pilot Özgür Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine iş adamı Ünver ise Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Ünver tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Halil İbrahim Ünverin cenazesi gece yarısı hastane morgundan alınarak Yenibosnadaki Adli Tıp Kurumuna getirildi. Burada yapılan ön otopsinin ardından cenaze bugün öğle saatlerinde Ünverin yakınlarına teslim edildi.

Ön otopside vücudunda ağır kırıklar olmadığı ancak ufak kemik kırıkları bulunduğu tespit edilen Halil İbrahim Ünver'in beyin kanaması ile iç kanama geçirdiği ayrıca boğulduğu tespit edildi. Pilot İsmet Özgürün tedavisi ise halen Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Bostancı sahilinde denize düşen helikopterde hayatını kaybeden Otokar Otobüs Karoseri Sanayi A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Halil Ünver için 9 Eylül Pazar günü ikindi namazını müteakiben Levent Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.

Adli Tıp Kurumu morgundan alınan cenazenin 9 Eylül Pazar günü ikindi namazını müteakiben Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • Bremenli 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen ecel geldi cihane bas agrisi bahane kardesler az uyanin be tamam ecel bunu kabul ediyorum amenna ve saddakna buna birsey diyen yok ama ulkemiz icin calisanlar suikaste kurban gidiyor bizde cahil cahil sadece ecel diyoruz iste dini mübinimizde bahsedilen cahillik budur müslüman akilli dikkatli ve eli tetikte olmali nedense catanimda dogru birseyler yapilmaya baslandimi oncu olan degerli insanlar hep kaza ile vefaat ediyor buda bir gercek iste alsana Isparta alsana esref bitlis alsana catli daha niceleri
    Cevapla
  • Anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    Araştırılması gereken bir kaza, ısparta kazası gibi olabilir.
    Cevapla
  • Kayserispor 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş adamı ALTAY tankı ile ilgili imza atmıştı , bu SUİKAST olabilir
    Cevapla
  • Anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav misafir sen ne anlatmaya çalışıyon, ömrü bitmiş Ellah cc canının alınmasını emretmiş. Senin kafana sıksam seni vurmamış mı oluyorum ben şimdi.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne suikastı kardesim allah subuhan ayette buyuruyor allah eceli gelen hiç bir canı ertelemez Onunda eceli gelmiş her canlı yok olacaktır yalnız Allah subuhan baki kalacaktır sen bırak da kendine bak ahiret hayatına hazır neyin var bu dünyada bir gün hepimiz olecez Rabbim onun rızasına uygun olarak ölmeyi nasip etsin inşallah allahümme amin
    Cevapla