Borcu olanlar dikkat! Son gün 27 Ağustos

Vergi borçlarının yapılandırılmasına yönelik düzenlemeden faydalanmak isteyenler için süre 27 Ağustos Pazartesi doluyor.

Borcu olanlar dikkat! Son gün 27 Ağustos
Borcu olanlar dikkat! Son gün 27 Ağustos
GİRİŞ 25.08.2018 10:28 GÜNCELLEME 25.08.2018 10:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Borçların yapılandırılmasına yönelik düzenleme için süre doluyor.

Yapılandırma, 31 Mart 2018 ve öncesi döneme ait vergi borcu, trafik, otoyol ve köprülerden ihlalli geçiş, askerlik, seçim, nüfus gibi cezalar ve öğrenim kredilerini kapsıyor.

 

 

Yapılandırmadan yaralanmak isteyenler için son gün 27 Ağustos Pazartesi. Bu tarihe kadar başvurmayanlar yapılandırma hakkını kaybedecek.

Borçlarını peşin ödeyenlere indirim yapılıyor ya da 18 aya kadar taksit seçenekleri bulunuyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı da 2 milyan 821 bin 619 mektup göndererek borçlulara çağrı yapmıştı.

YORUMLAR 3
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Sarraflarda fiş vermiyor fırıncılarda. Bir de günlük kiralık evler vergi kaçırıyorlar.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Butun her seyin fiyati arti dolarin yukselmesi herseye zam getirdi marketler etiket degistiriyor su aldigim firma yerli türk mali dolar yukseldi damacana suya bile zam yapmis yuh ya okullar acilsin bide ben oo zaman gorecem kirtasiye servis vs vs
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Vergi borcunu zamanında ödemeye çalışırken 3 gün geçse faizini alıyor devlet. ama adam ödemezse faiz sil 18 taksit yap olay tamam zamanında ödeyenlerden aldığınız faizleri geri verin yada zamanında ödeyenlere %3 bu sene için muafiyet getirin olmaz mı. rantada vergi koyun adam alıyor 100 bin liraya arsa 5 yıl sonra adama 5 daire veriyorlar parası 25 kat artıyor ama vergi yok bunlarda vergi alsanız olmaz mı . birde ltd vergisine bakalım 100 liraya malı aldın 120 tl ye sattın 20 tl kar 20 nin %18 kdv %22 vergi karı dağıtırsan %15 vergi enflasyondan olan değer kaybı da var birde dolandırıcıya düşme ihtimali var. bence en iyisi rantçılık vergisi yok
    Cevapla