Bakanlık açıkladı! Yeni kredi paketi geliyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "KOBİ’lerin finansmanı amacıyla, tüm paydaşlarla çalışılan yeni kredi paketi çalışmasının detayları en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacak" denildi.

Bakanlık açıkladı! Yeni kredi paketi geliyor
Bakanlık açıkladı! Yeni kredi paketi geliyor
GİRİŞ 17.08.2018 16:15 GÜNCELLEME 17.08.2018 16:29
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanlığı, piyasalarda istikrarın sağlanması yanında ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesinin desteklenmesini teminen Bakanlık tarafından alınan önlemlere ilave  olarak reel sektör ve bankalar işbirliğinde de ek önlemler alındığını bildirdi.

Yapılan açıklamada, bu kapsamda, KOBİ’lerin finansmanı amacıyla, TOBB ve çatısı altındaki odaların işbirliği, özel ve kamu bankalarının gönüllü katılımıyla, tabana yaygın yeni bir kredi paketi üzerinde  çalışıldığı hatırlatılarak, "Yakın bir zaman içinde başlaması beklenen uygulama hakkında detaylı açıklama ilgili taraflarca kısa bir süre içinde  kamuoyu ile paylaşılacaktır.
 
İlgili kurumlara teşekkür eder, uygulamaların  ekonomimiz ve KOBİ’lerimiz için hayırlı olmasını dileriz." denildi. 

 

 

YORUMLAR 17
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu 3 günlük dünyada evim olsun diye değermi faize krediye bulaşmaya. Az şuur Allah için. Vallahi o faizle aldığınız evleri arkada bırakacaksınız. Sizinle beraber o arkada bıraktığınız evin alım şekli gelecek ev kalacak. Yapmayın etmeyin...Bundan daha kötüsü kalpler o kadar alışmışki faize bakkaldan ekmek ister gibi isteniyor düşürün artık diye. Subhanallah. ..
    Cevapla
  • AHMET EMİN 5 yıl önce Şikayet Et
    tobb varda esnaf sanatkarların esnafına yokmu
    Cevapla
  • Mümin 5 yıl önce Şikayet Et
    faiz haramdir faizsiz kredi verin .
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    yeni kredi verileceğine Kredi borçlarını ötelesinler o zaman esnaf rahatlar sıkışık olan esnaf kredi tahsidini gecikmiş bankalar sana şu durumda yardımcı olamayız diyorlar işi iyi olanın işine yarıyor bu tür krediler
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Kredi faiz haram o zaman devlet faizsiz ev kredisi versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle