Bedelli askerlik yapacaklara kredi müjdesi

1.3 milyon genci ilgilendiren bedelli askerlik için bankalar özel krediler hazırladı... Faizler yüzde 1.70’ten başlıyor. Masraf almayan da ödemeyi 3 ay öteleyen de var.

Bedelli askerlik yapacaklara kredi müjdesi
Bedelli askerlik yapacaklara kredi müjdesi
GİRİŞ 28.07.2018 07:17 GÜNCELLEME 28.07.2018 07:20
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bedelli askerlik müjdesi Meclis'ten geçerken, bankalar da kampanya düğmesine bastı. 15 bin liralık tutarı krediyle temin etmek isteyen gençler için özel paketler hazırlandı. Kredi çekmek isteyenlere yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranları sunulurken; bazı bankalar masraf almıyor, bazıları da ödemeyi 3 ay öteleme imkanı sunuyor.

3 AY SONRA ÖDE

Türk Ekonomi Bankası (TEB), bedelli askerlikten faydalanmak isteyenlere, 15 bin lira kredi tutarı ve 48 aya varan vadelerde aylık yüzde 1.70'ten başlayan faiz oranlarına ek olarak, 3 ay erteleme imkanı sağlıyor. Vade süreçleri 3 ay ile 48 ay arasında değişiyor. ING de 'Bedelli Askerlik Kredisi' hazırladı. ING müşterileri bu kapsamda 15 bin lira krediyi, yüzde 1.74'ten başlayan faiz oranları ile kullanabilecek ve dilerlerse ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek. Şekerbank ise 'Bedelli Askerlik Kredisi' ile 15 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılarken, kredi kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti de alınmıyor. Bedelli askerlik için kredi kampanyalarına önümüzdeki günlerde diğer bankaların da katılması bekleniyor. Bedelli askerlik için başvurular, yasanın Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte başlayacak..

YORUMLAR 22
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya artık kartlar üzerine kuruldu kartsız bişey olmuyor Sağa dön kart sola dön kart
    Cevapla
  • Cavit 5 yıl önce Şikayet Et
    Her şey faiz lobisine destek olmak için. Bıraksaydın vatandaş 21 gün işinden olmasaydı. Parasını da taksit taksit devlete ödeseydi. Kötü mü olurdu?
    Cevapla
  • Vatandaş Mehmed 5 yıl önce Şikayet Et
    kredi çekmek haramdır [NOKTA]
    Cevapla
  • Abdülhamid 5 yıl önce Şikayet Et
    bu arada kredi kartı da haramdır, içine vade farkı, faiz bulaşan her türlü şey haramdır.
    Cevapla
  • Merhaba kolay gelsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kendisi taksit yaparak bankaya faize girmeyi engellemeli
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Af getirmiyor artık, vergi dairesine yönlendirerek çatır çatır tahsil ediyor borcunu. Bu açıdan devletin taksitlendirme yapması şu an için daha mantıklı
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yapar yapmasına da, vatandaş KYK ve vergilerde olduğu gibi nasıl olsa af gelir düşüncesi ile ödemez. Olan yine vergisine sadık, vatandaşa olur.
    Cevapla
  • Merhaba 5 yıl önce Şikayet Et
    Faiz haramdır. Tariki gayrı meşru ile maksadını takip eden galiben maksadının zıttıyla ceza görür Allah Adil-i Mutlaktır acele etmez
    Cevapla
  • konya 42 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı işler parayla olmaz eşitlikse hak hukuksa adaletse vatanse herkes eşit şekilde gidib vatan görevini yapacak konuşmakla uyanıklıkla sözde olmaz özde olur
    Cevapla
  • konya 5 yıl önce Şikayet Et
    haramdır demi haram öyledir demek harama bakarsan varya sade işine gelen harama giriyor gelmiyen girmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle