Kuyruk 5 kilometre! Bu ilçeye giriş tıkandı

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris’e yerli turist akını başladı. İlçeye girişte 5 kilometreye yakın araç kuyruğu oluştu.

Kuyruk 5 kilometre! Bu ilçeye giriş tıkandı
Kuyruk 5 kilometre! Bu ilçeye giriş tıkandı
GİRİŞ 15.07.2018 16:59 GÜNCELLEME 15.07.2018 17:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Seçim ve öğrencilerin sınavlarının sona ermesinin ardından yerli turist Muğla’ya akın etti. Muğla’nın başta Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi dünyaca ünlü turistik merkezlerinde otellerde yer kalmazken, rezervasyonunu erken yaptıran yerli turistler de araçları ile Muğla’nın turistik ilçelerine akın akın gelmeye başladı.

Yerli turistin Bodrum’dan sonra en fazla tercih ettiği ilçelerden birisi de Marmaris oldu. Marmaris’e bu sabah yerli turistler araçları ile adeta akın etti. İlçeye girişte 5 kilometreye ulaşan araç kuyrukları oluşurken, araçlar 5 kilometrelik yolu yarım saatte ancak gidebildi.

 

 

Marmaris’teki otellerde yerli ve yabancı turist yoğunluğu yaşanırken, rezervasyon yaptırmadan gelen yerli turist geri dönmek zorunda kalıyor.

YORUMLAR 10
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sade ora mı bütün turizm bölgeleri aynı. Kriz tellallarına, ekonomi battı diyen CHP lilere duyurulur. Tepe tepe kullanın köprükeri, yolları, turizm yatırımlarını donrada Tayyibe hakaret edin. Gözünüze dizinize dursun inşallah nankörler.
    Cevapla
  • Nevzat Siirt'li 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısın vatandaş halinden memnun heryil tatiline kendi arabasıyla gidebiliyor. Demek ki kriz yok kriz çıkarmak isteyen melunlar var...
    Cevapla
  • baybars 5 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik kriz var diyorlar nereye gitsen böyle kalabalık
    Cevapla
  • Yalan mı? 5 yıl önce Şikayet Et
    Havalimanına gidiyorum insandan geçilmiyor ,tatile gidiyoruz aynen adım atacak yer yok alışverişe gidiyoruz aklınıza ne gelirse gene insandan geçilmiyor teknoloji mağzalarına gidiyorum full çekiyor galeriye gidiyorum her masa dolu Allahtan ülkenin durumu harap demekki dolar bahane hepsi algı kimse lüxünden taviz vermiyor
    Cevapla
  • bursa 5 yıl önce Şikayet Et
    Batıyoruz. Tatiller de para harcamaktan. :))
    Cevapla
  • Elhamdüllh müslmnm 5 yıl önce Şikayet Et
    Camiler bomboş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle