Karar verildi! 15 Temmuz'da tamamen ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz pazar günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde tüm toplu ulaşımların ücretsiz olmasına karar verdi.

Karar verildi! 15 Temmuz'da tamamen ücretsiz
Karar verildi! 15 Temmuz'da tamamen ücretsiz
GİRİŞ 10.07.2018 16:00 GÜNCELLEME 10.07.2018 16:21
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meclis toplantısında, AK Parti ve CHP Grup Başkanvekillerinin ortak imzasıyla toplu ulaşım araçlarının 15 Temmuz'da ücretsiz hizmet vermesi teklif edildi.

Teklifi görüşen Meclis, toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını oy birliğiyle karara bağladı.

 

Buna göre vatandaşlar, "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlik ve anma programlarına, 15 Temmuz 06.00 ve 16 Temmuz 06.00 saatleri arasında kent genelindeki toplu ulaşım araçlarını ücretsiz olarak kullanarak katılabilecek.

Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda İstanbullular, 15 Temmuz'da İstanbulkart entegrasyonlu İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel) araçları, Şehir Hatları AŞ vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro İstanbul AŞ (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda nostaljik tramvay) araçları ve Otobüs AŞ araçlarıyla ücretsiz seyahat edebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Recep 5 yıl önce Şikayet Et
    Dini bayramlarda neden paralı
    Cevapla
  • muro 5 yıl önce Şikayet Et
    her ilin belediyeside meclisinde alsın kararını
    Cevapla
  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Fakirin yanı sıra zengin de yararlanır..Görünüşte güzel bir şey ama.. Eğer ulaşım geliri bir havuzda toplanıyorsa,benim görüşüm o gün de paralı olsun ve geliri fakir-fukaraya aynî veya para olarak elden yardım olarak dağıtılsın.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    dini bayramda yarı yarıya
    Cevapla
  • Albay 5 yıl önce Şikayet Et
    Her ilde olmalı üçretsiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle