Mehmet Şimşek'ten yeni kabine sonrası ilk açıklama

Mehmet Şimşek, yeni kabinenin açıklanmasının ardından Twitter'da veda mesajı yayımladı.

Mehmet Şimşek'ten yeni kabine sonrası ilk açıklama
Mehmet Şimşek'ten yeni kabine sonrası ilk açıklama
GİRİŞ 10.07.2018 11:54 GÜNCELLEME 10.07.2018 12:06
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Mehmet Şimşek, yeni kabinenin açıklanmasının ardından ilk açıklamalarını yaptı. Twitter'dan görüşlerini paylaşan Mehmet Şimşek'in mesjaları şöyle;

Kişiler geçici, aslolan aziz milletimize hizmettir. 11 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm bakanlık görevim sona erdi.

 

Bana, ülkeme hizmet etme ve babamın vasiyetini yerine getirme fırsatı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ederim.

Siyasette özellikle ilk göz ağrım Gaziantep ve baba ocağım Batman’daki bütün hemşerilerime ve aziz milletimize destekleri için teşekkür ederim.

Bu vesileyle yeni kabinemizi tebrik eder, bayrağı devralan arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni dönem ülkemize hayırlı olsun.

Siyasete adım attığım 2007’den beri geride bir hoş sada bırakmaya gayret ettim. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim.

Lütfen hakkınızı helal ediniz. Hoşçakalınız...

YORUMLAR 64
  • mst 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun güzel insan.
    Cevapla
  • Berat 5 yıl önce Şikayet Et
    Albayrak'larla milli olan herşeyi yaptık Berat Albayrak milli enerji anlamında çok çalıştı ve başardı şimdi sıra milli ekonomide ve yine başaracaktır sevmeyenler bellidir kafirler ve münafıklardır bu kadar basit damat olayı değil
    Cevapla
  • erkan k 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun verdiğin bütün emeklerin için. Gerçek bir vatasever olarak geceni gündüzüne kattın, milletin huzuru, refahı için bütün gucunle çalıştın. Bu millet yapılanları unutmaz.
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şimşek uzun ömür versin rabbim başkan yardımcısı olarak görmek isteriz başarılı bir kardeşimiz
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok temiz bir adam. Allah anasından babasından razı olsun. Sen hakkını helal et bize. Gece gündüz ugraştın. Yolun açık olsun inşallah bu bir veda olmaz. Hep bir yerlerde hizmete devam edersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle