Bakan açıkladı: Ücretleri 5 kat arttıracağız!

Sağlık Bakanı Demircan, özellikli sağlık hizmeti veren hekimlerin döner sermaye tavan ücretlerinin 5 kat artırılacağını duyurdu. Demircan, "Bu düzenlemeyle, nitelikli sağlık hizmeti veren hekimlerin kamudan özel sektöre ve hatta yurt dışına gidişini önlemiş olacağız" dedi.

Bakan açıkladı: Ücretleri 5 kat arttıracağız!
Bakan açıkladı: Ücretleri 5 kat arttıracağız!
GİRİŞ 08.07.2018 11:23 GÜNCELLEME 08.07.2018 11:40
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Özellikli sağlık hizmeti veren hekimlerin döner sermaye tavan ücretlerini 5 kat artıracağız. Bu düzenlemeyle, nitelikli sağlık hizmeti veren hekimlerin kamudan özel sektöre ve hatta yurt dışına gidişini önlemiş olacağız. Yüksek teknoloji gerektiren ve riskli cerrahi operasyonların kamu ve üniversite hastanelerinde daha fazla yapılmasını teşvik etmek istiyoruz" dedi.

YORUMLAR 140
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeni doktor olan bile herşey dahil 10.000₺ maaş alıyor güvenlik görevlileri 2.100₺ maaş alıyor her pisliğine güvenlik çekiyor ayıp ayıp!
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne 10 bini ben 2018 ekimde basladım 5 100 aldım
    Cevapla
  • akıl 5 yıl önce Şikayet Et
    on senedir aynı laflar,pilotlara bir gecede yirmibinlira zam yapıldı medyada haber bile olmadı,sadece kahraman pilotlar yuvaya döndü diye manşet atıldı,amerikada doktor pilotun dört katı ücreti,günde muayene ettiği hasta sayısı 15,türkiyede tam tersi ,emekli doktorun maaşı yeni emekli devlet işçisininden daha düşük, bu haberlere itibar etmeyin...
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar asgari ücretliye düşünseniz manasını 5 kat bile degil yarım kat arttırsanız
    Cevapla
  • ötekisi 5 yıl önce Şikayet Et
    sağlık bakanlığı TUS sınavlarını incelemeye almalı dır. sınavda tercih edilen bölümler suya sabuna dokunulmayan ve gece çalışması minumum olan hatta saat 16:00 dan sonra evine gitmeyi hayal eden hekimler ile dolu.Bu işte bir yanlışlık yok mu. tıpta tabiki her bölüm önemli ancak bazı bölümler var ki risk yok para çok. riske girmekten imtina eden dr ların gelirleri ona göre düşük olmalıdır. bir cerrahi kadın doğum kalp beyin cerrahisi vb bölümlerin puanları yerlerde sürünüyor. Sayın bakan bu işte bir yanlışlık yok mu.
    Cevapla
  • Muzo 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu saatten sonra projelermiş kanalmiş yapılsın amma bu vatandaşını görmezden gelme.siz bu vatandaş icin işçi için memir emekli hemşiresi için birşey yapmazsaniz emin olun ki bir sonraki seçimde oyunuz çooook düşecektir akp ye gönül verdik ama bi yere kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle