İSMEK kayıtları 3 Temmuz'da başlıyor

İSMEK’in 2018-2019 eğitim dönemi kayıtları, 3 Temmuz 2018 tarihinde başlıyor.

İSMEK kayıtları 3 Temmuz'da başlıyor
İSMEK kayıtları 3 Temmuz'da başlıyor
GİRİŞ 27.06.2018 11:01 GÜNCELLEME 27.06.2018 11:01

Yeni dönemde İSMEK’in 40 alanda, 307 branşta, 752 programda gerçekleşecek olan eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, başvurularını eğitim merkezlerine giderek yapabilecekleri gibi, internet üzerinden online olarak da gerçekleştirebilecek. İnternetten online kayıt yaptıranların ön kayıt sonrasında ilgili eğitim merkezine şahsen başvurmaları gerekecek.

İSMEK, 2018-2019 eğitim dönemi için kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yeni dönemde 240 merkezde, 40 alanda, 307 branşta ve 752 programda eğitim verecek olan İSMEK’te kayıtlar, 3 Temmuz 2018 Salı günü saat 00:00’da başlayacak.

İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, www.ismek.ist adresi üzerinden online kayıt yaptırabilecek. Online kayıt işlemi yaptıranların bu işlemi ön kayıt olarak kabul edilecek. Öğrencilerin daha sonra eğitim almak istedikleri İSMEK eğitim merkezlerine kimlik fotokopileriyle birlikte şahsen giderek ön kayıtlarını esas kayda döndürmeleri gerekecek.

Başvuru için Kimlik Fotokopisi Yeterli

İSMEK’in ücretsiz eğitimlerinden yararlanmak isteyen ve internet üzerinden ön kayıt işlemi yaptırmayan İstanbullular da eğitim merkezlerine yine kimlik fotokopileriyle şahsen giderek kayıt yaptırabilecekler. İSMEK’in spor eğitimlerinden birinden eğitim almak isteyenlerden ayrıca, spor yapmalarına herhangi bir engel olmadığını gösteren sağlık raporu istenecek.

İSMEK’in yeni dönemde vereceği eğitimler, içerikleri, saatleri ve eğitim merkezleri ile ilgili detaylı bilgiye yine www. ismek.ist adresi üzerinden ulaşılabilecek. Aynı zamanda İSMEK’in sosyal medya hesaplarından da  (Facebook, Twitter ve Instagram)  ayrıntılı bilgilere ulaşmak mümkün olacak.

Yeni Branşlar Var

İstanbullulara meslek kazandırmaya yönelik pek çok eğitim veren İSMEK bu yıl “İngilizce Kitap Çeviri Eğitimi”, “Yetenek Eğitimi”, “Boyasız Göçük Onarımcısı”, “Dondurma ve Waffle Yapımı”  gibi pek çok yeni branşı eğitimleri arasına katıyor.

İSMEK Yıl Boyunca Çocuklara da Açık

İSMEK’te 12-16 yaş grubu çocuklara yönelik eğitimler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yıl boyu ve belirli branşlarda devam edecek.

İSMEK’le ilgili her türlü bilgiye www.ismek.ist adresinden ulaşılabiliyor.