Yine boş durmuyorlar: Türkiye'yi cezalandırabilir

24 Haziran öncesi ortaya çıkan kaos lobileri yine boş durmuyor. Morgan Stanley seçimleri "statükonun devamı" diye yorumlarken stratejist Mike Harris politika değişimi yapılmazsa piyasaların Türkiye'yi cezalandıracağını öne sürdü.

Yine boş durmuyorlar: Türkiye'yi cezalandırabilir
Yine boş durmuyorlar: Türkiye'yi cezalandırabilir
GİRİŞ 26.06.2018 09:45 GÜNCELLEME 26.06.2018 09:47
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Seçim öncesi ortaya çıkan kaos lobileri boş durmuyor. Morgan Stanley “yerel para cinsinden tahviller ve kurlarda toparlanma için daha iyi huylu dış ortama ihtiyaç var ve bunun olacağını öngörmüyoruz” açıklaması yaptı.

Morgan Stanley açıklamasında “Seçim sonuçları statükonun devamına işaret ediyor, bu statüko son yıllarda varlık fiyatları için pozitif sonuçlar üretmedi. Odak noktamız açıklanacak yeni kabine olacak” ifadelerine yer vardı. Cribstone Kurucusu ve Gelişen Ülkeler Stratejisti Mike Harris ise “Politika değişimi olmazsa piyasa Türkiye’yi cezalandırabilir” derken bu değişikliklerin en önemlisinin OHAL’in kaldırılması olacağını söyledi.

 

 

YORUMLAR 112
  • Varol 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkın seçtiği Başkanı ve Seçilenleri tehdit edemezsiniz dengesizler. Siz kim oluyorsunuz. ESKİ TÜRKİYE ARTIK YOK.............
    Cevapla
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohal batıya batıyor
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi statiko diyen kukla kuruluşlar Dünyanın 5 ten büyük olduğunu görmüyorlarmı.Görmezler nedenmi.5 e hizmet ediyorlarda ondan
    Cevapla
  • Süleyman Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunların istekleri ve yönlendirmesinin sonu mnmdacı zihniyet... Buna boyun eğmeyelim. Yola devam...
    Cevapla
  • Theiba 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin erdogan sayin putinin teklifini artik kabul etmeli. Ortak para birimi avrasyaya gecilmeli. Ozaman dolara bagimlilik azalacaktir.rusya turkiye azerbaycan iran ve bircok ulke bu paraya gececektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle