SSM paylaştı! Yerli füze motoru hazır

SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor.

GİRİŞ 21.06.2018 11:56 GÜNCELLEME 21.06.2018 12:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar için yerli ve milli güç kaynağı olacak. 

Savunma Sanayii Müsteşarı (SSM) İsamail Demir, resmi sosyal medya hesaplarından verdiği bilgide, "SOM füzesinde kullanılmak üzere özgün olarak KALE AR-GE tarafından geliştirilen KTJ 3200 turbojet motorun testleri başarıyla devam ediyor.

 

KTJ 3200 motoru Havadan satıha veya satıhtan satıha görev yapacak tüm platformlar için yerli ve milli güç kaynağı olacak" ifadesini kullandı.

 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 11
  • Koza 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah Rabbim alemin.
    Cevapla
  • Mangır 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz işlerinizi kolay kılsın başarılarınızın devamı tez zamanda gelir inşallah.
    Cevapla
  • kırkdort 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun inş
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet ne işe yarıyor diyenlere en güzel cevap işte özel şirketlerin önünü açıyor olması , teşvik , arge yatırımlarında destek olması üreticinin önünü açması , istihdama , döviz girdisine , teknoloji yakalama da öncü olması işte bu işe yarıyor. F35 uçaklarının iniş takımlarını , yazılımını , motor kaputunu , füzelerini vs yerli Türk şirketler yapıyor nerelerden nerelere geldik ... bu firmalarıda mı kapatcan muharrem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle