Sivil Havacılık sınavsız sözleşmeli personel alımı yapıyor! Başvuru şartları?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sınav şartı aranmaksızın hizmete açılan sözleşmeli personel unvanları için alım yapacağını duyurdu. Başvuru şartları nelerdir ve hangi kadrolar unvanlar için alım yapılacak?

Sivil Havacılık sınavsız sözleşmeli personel alımı yapıyor! Başvuru şartları?
Sivil Havacılık sınavsız sözleşmeli personel alımı yapıyor! Başvuru şartları?
GİRİŞ 24.06.2018 14:36 GÜNCELLEME 24.06.2018 14:36

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM bünyesinde sınav şartı aranmaksızın hizmete alınacak sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından 5 kişilik boş kadro ile sözleşmeli Pilot alımı yapılacaktır. İşte başvuru şartları…

 

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adayların belirlenen şartları yerine getirmeleri gerekmektedir. Bu şartların arasında, ATPL yetkisinde CPL/IR lisans ve yetkisine sahip olmak, uçuş öğretmenliği yetkisinde en az 3000 saat uçuş tecrübesine sahip olmak. İyi derecede İngilizce bilmek. (68 yaşını doldurmamış olmak) şartları yer almaktadır.

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN?

- Başvurular en geç 29.06.2018 Cuma günü saat 16.00’a kadar http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5773-pilot-basvuru-formu web adresinden yapılacaktır. - Başvurusu kabul edilenlerden beyan ettikleri bilgi ve belgelerin aslı daha sonra istenecektir. Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen ve/veya başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu anlaşılan veya başvurusu kabul edilenlerden istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

- Genel Müdürlüğümüz tarafından belirtilen nitelikteki Sözleşmeli personel alımı ile ilgili her türlü duyuru Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü http://web.shgm.gov.tr/tr/genelduyurular web adresinde yayımlanacaktır.

- Başvuru sahiplerince, başvuru işlemlerinin başlamasından Genel Müdürlük tarafından göreve başlatmaya ilişkin tebligat işlemleri tamamlanıncaya kadar herhangi bir hak veya alacak talebinde bulunulamaz.

İlanın Detayları İçin Tıklayınız...