Ekonomi yönetimi toplantı yaptı

Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya ile Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de katıldığı toplantıda son dönemde yaşanan gelişmeler ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

Ekonomi yönetimi toplantı yaptı
Ekonomi yönetimi toplantı yaptı
GİRİŞ 23.05.2018 11:20 GÜNCELLEME 23.05.2018 11:22
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dolar 4.90 lira ile, euroysa 5.73 lira ile yeni tarihi rekor düzeyleri gördü. Döviz piyasalarındaki spekülatif hareketlerle dolardaki artışın devam etmesi üzerine ekonomi yönetiminin sürpriz bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.

MB'NİN ADIMLARI

 

Pazartesi günü gerçekleştiği belirtilen toplantı hakkında ekonomi yetkilileri 'tedbirler kapsamında Merkez Bankası'nın adımları da dahil alınabilecek önlemlerin değerlendirildiğini' bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın da aralarında bulunduğu toplantıya ilişkin şunları söyledi:

ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

"Ekonomi yönetimi son dönemdeki gelişmeleri değerlendirmek için önceki gün toplantı yaptı; alınabilecek tedbirler değerlendirildi. Tedbirler kapsamında Merkez Bankası'nın adımları da dahil alınabilecek önlemler değerlendirildi.

Toplantıya Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve TCMB Başkanı Murat Çetinkaya da katıldı."

YORUMLAR 12
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa, türkiye'yi bu aralar baya bir tokatlıyor, inşaallah, reis tek başına seçimi kazanır, ondan sonra görürüz bu ödlek Avrupayı.
    Cevapla
  • YAZIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Acele etmeyin DOLAR 10 TL olunca müdahale edersiniz.Siz keyfinize bakın.
    Cevapla
  • Erdalsilo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın faizi yükseltmeyin sakın Türkiyeye ölüm olur hatta yok edin.oturun seyredin neler oluyor haydi Türkiyem dolardan korkmayın BU son çırpınışları
    Cevapla
  • Aşağılayan 5 yıl önce Şikayet Et
    Buğdayın bile ithal, ne konuşuyorsun be?
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    mizah denen sen vatan haini misin nesin sen. acilen çözüm yapılmalı yoksa millet perişan olur.
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Alın şu tedbirleride kulağımız Uzadı tabi tedbirde fayda vermiyor Çünkü Bir çok avm ve kiralık yerler dolarla Kiralanıyor arsalar dolarla satılıyor İnşaat malzemesi dolara değer alıyor Nakliye dolara göre fiyatlanıyor Petrol eşittir dolar Anlayacağınız yatıyoruz dolar kalkıyoruz dolar artık TL yide kaldıralım TL yasaklayalım bari milli paramız TL değil ABD doları olsun Gerçekte ABD doları değerli TL sözde değerli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle