Akaryakıta büyük zam geldi! Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorinin litre fiyatına 15 Mayıs günü itibariyle zam geldi. PÜİS aldığı karar neticesinde akaryakıt zammına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Peki, dolar kurundaki hareketlilik nedeniyle yükselen benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta kaç TL zam yapıldı?

Akaryakıta büyük zam geldi! Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?
Akaryakıta büyük zam geldi! Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?
GİRİŞ 18.05.2018 13:51 GÜNCELLEME 18.05.2018 13:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) akaryakıt fiyatlarındaki değişiklikleri resmi internet sitesi üzerinden yayınlamama kararı almıştı. 15 Mayıs gecesi itibariyle zamlanan benzin ve motorin fiyatlarındaki artış yakıt almaya giden araç sahiplerinden öğrenildi. Peki, benzin ve motorine ne kadar zam yapıldı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları ne kadar oldu? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

AKARYAKITA BÜYÜK ZAM!

 

 

Geçtiğimiz hafta gündemde olan 2-7 kuruşluk benzin ve motorin fiyat indirimi sonrasında büyük zam geldi. Akaryakıt şirketlerine göre farklılık arz eden fiyatlarda ortalama olarak benzine 18, motorine 15 ve LPG'ye 12 kuruş zam geldi.

15 MAYIS AKARYAKIT FİYATLARI 

Yapılan zam sonrasında 15 Mayıs Salı günü itibariyle;

- İstanbul’da benzinin litre fiyatı 6.26 TL, motorinin litre fiyatı 5.69 TL oldu.

- İzmir’de benzinin litre fiyatı 6.25 TL olurken motorinin litre fiyatı 5.71 TL’ ye çıktı.

- Ankara’da ise benzinin litresi 6.30 TL’ye çıkarken, motorinin litre fiyatı 5.73 TL oldu.

Benzinin litresi BP ve Opet'te 6.24, Shell ve Aytemiz'de ise 6.23 TL olurken, motorinin litresi BP'de 5.65 TL, Shell, Opet ve Aytemiz'de ise 5.66 TL oldu. LPG pompa fiyatları ise 3.38 TL oldu.

YORUMLAR 2
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, az vergi alın çok üretim yapın. Çalışanlara hakettiği maaşı verin. haketmeyen yattığı yerden devletten para alanların aylıklarını kesin. denetim mekanizman iyi işlesin zarar gösteren şirketlere yaptırım uygula. Faizleri düşür, dolar satışını engelle bu ülke düzelir.
    Cevapla
  • Sanki 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar 3.75 kr ş lara düşse 50 kuruş indirim yapacak hainler 15 ila 18 kuruş arası diyor zam yaparken 18 kuruşu baz alıyolar indiriken 15 kuruşu müslüman ülkeyiz ya ondan böyle kalp imanları bozuk mübarek ramazan delirmiyim diyorum insanı göz göre göre enayi yerine koymaları adamın canını sıkıyor tepki veren millet değiliz 1 hafta kontak kapat sonucu bak gör
    Cevapla