Anneye 1015 TL destek

Maliye Bakanlığı, çalışan annelere büyük bir kolaylık sağladı. Kadın çalışanlar için işverenlerce dışarıdan alınan kreş ve gündüz bakımevi hizmeti kapsamında sağlanan gelir vergisi istisnası, her bir çocuk için aylık brüt asgari ücretin yüzde 15'inden yüzde 50'sine çıkarıldı.

Anneye 1015 TL destek
Anneye 1015 TL destek
GİRİŞ 08.05.2018 05:57 GÜNCELLEME 08.05.2018 06:26
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

 Böylece, çocuk başına gelir vergisi matrahından istisna edilen aylık tutar 304 liradan bin 15 liraya yükseltildi. Bugün işletmeler istihdam ettikleri personele herhangi bir şekilde kreş desteği adı altında ödeme yaparsa bu gelir vergisine tabi. Yeni düzenlemeyle, anne çocuğunu dışarıda bir kreşe gönderiyor ve işveren de bu kadın çalışana kreş yardımı yapıyorsa, bin 15 liraya kadar olan kısmı gelir vergisinden istisna olacak..

YORUMLAR 11
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    yeniden seçilmek için herşeyi yapar bunlar...Allah, haklarından gelecektir şüphesiz
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çoğunun ihtiyacı falan Yok çalışmaya ama yinede evde durmayayımda çalışayım diyor asıl çalışmayanlara destek verin asıl onlar zor durumda
    Cevapla
  • ad na 5 yıl önce Şikayet Et
    çalişmaya aneyı kımse duşunmez
    Cevapla
  • Siirtli 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada vekalet kabul etmeyen tek meslek anneliktir. Toplumu ayakta tutmak istiyorsanız aileyi, aile için de sefkatle evlat yetiştiren anneyi desteklemelisiniz. Calışan anneye verilen bunca desteğe rağmen evde çalışan annelere neden yardım YOK? KADEM gibi bir derneğin anlayışı kesinlikle HALKIN anlayışına uygun değil.
    Cevapla
  • Emre 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş calışan anne zaten para kazaniyor calısmayan anneye destek verilmeli böyle saçmalik görmedim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle