Araç sahipleri dikkat! Borçlar yapılandırılacak

Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) üzerinden kesilen cezalara yapılandırma geliyor.

Araç sahipleri dikkat! Borçlar yapılandırılacak
Araç sahipleri dikkat! Borçlar yapılandırılacak
GİRİŞ 05.05.2018 12:35 GÜNCELLEME 05.05.2018 15:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan kesilen 900 milyon lira tutarındaki cezanın sadece ana para ve faizi şeklinde ödenmesine yönelik TBMM'ye tasarı sunduklarını söyledi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, devletin sorumluluğunda olan köprü ve otoyollarda bugüne kadar yaklaşık 7.5 milyon kere ihlal söz konusu olduğunu belirterek, Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi'yle (HGS) ilgili cezaların da yeniden yapılandırılacağını söyledi.

 

900 MİLYON LİRA

Arslan, "Cezai rakamlar 900 milyon lira civarında. TBMM'ye gelen tasarıyla yapmaya çalıştığımız, bu cezai müeyyideyi kaldırmak ve sadece ana parayı yasal faiziyle ödemeleri durumunda bundan kurtulmaları" dedi.

YORUMLAR 12
  • Hikmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede fatura hep dürüst vatandaşlara kesiliyor. Ben düzenli ödeme yapıyorum adam kaçak geçiyor cezayı devlet siliyor bunun adı adaletsizlik dur ben hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Soygun
    Cevapla
  • ASiLBEY_ÇUBUK_06 5 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst vatandaş sorumluluk gereği Çoluk çocuğunun nafakasını HGS ye,vergiye,Sgk ya kısacası Devlete ödeyeceği parayı aksatmadan yatırıyorsa suçmu işlemiş oluyor. Af kesinlikle adil bir uygulama değil.Aftan yararlananlar kadar geriye kalan dürüst vatandaşta aynı mükabil menfaat sağlasında eşitlik sağlansın.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    HGS denen illet yüzünden 1000 TL ceza ödedim. Hem de bakiyem yeterli olduğu halde. Dayanamadım OGS ye geçtim. Hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • i.i 5 yıl önce Şikayet Et
    bakiye olduğu halde ceza kesildi önce sistem doğru dürüst çalışsin bunu yetkili yere yazili söyledigim halde hic bir cevap gelmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle