Endonezya'yı Türk kaplanları koruyacak!

Endonezyalı PT Pindad firması Başkanı Abraham Mose'un açıklamasına göre: Endonezya, Türkiye'de tasarlanarak geliştirilen 'Kaplan MT' orta sınıf tankından baslangıç için 100 adet sipariş verecek.

Endonezya'yı Türk kaplanları koruyacak!
Endonezya'yı Türk kaplanları koruyacak!
GİRİŞ 01.05.2018 14:10 GÜNCELLEME 01.05.2018 14:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin askeri kara aracı üreticilerinden FNSS ile Endonezyalı PT Pindad firması tarafından Türkiye'de tasarlanan ve geliştirilen “Kaplan MT”  orta sınıf tankından Endonezya baslangıç için 100 adet sipariş verecek.
 
PT Pindad ortaklığında FNSS mühendislerinin çalışmalarıyla üretilen Kaplan MT tankı, Türk savunma sanayisi açısından tank sınıfında ihraç edilen ilk araç olma özelliği taşımakta.

 

 

Kaplan MT, Endonezya Silahlı Kuvvetlerinin modern orta sınıf tank konseptine olan talebini karşılamak üzere geliştirildi.
 
Kendi sınıfında, en üst düzeyde mayın ve balistik korumaya sahip olan Kaplan MT, kullanıcısına, muharebe alanındaki tehditlere karşı çok kısa sürede, yeterli ateş gücüyle hızlı yanıt verme imkanı tanıyor. Bu da beraberinde muharebe alanında üstün beka ve hareket kabiliyeti sağlıyor.

YORUMLAR 8
  • Pro 5 yıl önce Şikayet Et
    Orta asya Turk devletleri de Turk silahlariyla silahlanmali. Bize sadik devletlerle silah pazarimizi olusturup daha fazla Arge yapmamiz lazim. Dunyanin en iyisi ve caydiricisi biz olmaliyiz. Bkz Fatih Sultan Mehmet ve savunma sanayi. Fatih olmak guclu silah gerektirir.
    Cevapla
  • EAGLEEYE 5 yıl önce Şikayet Et
    endonezya musluman bir ulkedir ve bizden almalari gayet iyidir cunku musluman muslumanin kardesidir ins pakistanada atak helikopteri satacagiz ins . cunku biz turkler konusmasakta bakisarak anlasiriz
    Cevapla
  • Erk 5 yıl önce Şikayet Et
    Savunma sanayi ihracatımızın 2023 itibarı ile en az 12-15 Milyar $ civarında olması bu konuda söz sahibi olabilme, arge yapabilme ve cari açığı kapama açısından faydalı olacaktır. Diğer taraftan özellikle ülkemiz tarafından yurt dışından ithal edilen; ilaç, petrokimya ve diğer alanlarda yatırımcıları teşvik edici programlar geliştirmelidir. Ayrıca enerji alanında yenilenebilir enerji (güneş, rüzgar vb.) yatırımı olarak halen çok katedilmesi gereken mesafe bulunmaktadır.
    Cevapla
  • hulki kandil 5 yıl önce Şikayet Et
    gunes enerjisi kandirmacadir ey millet turkiyenin her yerini altini ustunu panelle kaplasaniz ancak talebin %10 nu karsilar. bu panellerin omru cok uzun degil ve pahali. bizim kesinlikle nukleerden baska cikar yolumuz yok.
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden başkanlık demek chp nin bile istemeye istemeye çalışmasıdemek
    Cevapla
  • yoruk 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen katiliyorum kardes
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim chp böyle seryleri yapamaz,,, Onlar bitek heykel yapar
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel dostlarımızın savunması için de savunma sanayimizde her şeyden üretelim çok üretelim ARGE ler yapalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle