PTT 5 bin memur alımı ne zaman? Bakan net tarih verdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT alımına ilişkin aylardır beklenen müjdeyi verdi. Arslan’ın yaptığı açıklamaya göre Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesine 5 bin memur alımı yapılacak. Alımlar ne zaman?

PTT 5 bin memur alımı ne zaman? Bakan net tarih verdi!
PTT 5 bin memur alımı ne zaman? Bakan net tarih verdi!
GİRİŞ 05.05.2018 10:56 GÜNCELLEME 05.05.2018 10:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Her geçen gün büyümeye devam eden  Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketine 5 bin memur alımı yapılacağı duyuruldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, seçim öncesi yaptığı açıklamada "Acentelerimiz ile birlikte ülke çapında 4 bin 870 PTT iş yerimiz var ve 2 bin 735 PTT matik mevcut. 42 bin çalışma arkadaşlarımız ile birlikte posta, lojistik hizmet veriyoruz ve dünyanın yeni trendi e-ticarette hizmet veriyoruz. Bankacılık alanında hizmetlerimiz var. Bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına kesintisiz götürüyoruz. Banka olmayan yaklaşık bin 800 noktada bankacılık hizmetini PTT aracılığıyla yapıyoruz. Vatandaşımızın gerek kamu gerekse özel sektörle olan işlemlerini online olarak gerçekleştiren bir PTT haline geldik. Bu da bizim memnuniyetimizdir. Önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT istihdam sürecini başlatacağız. 5 bin aileye daha aş, iş, ekmek demek olacak. İşte PTT bunu yaparken büyümeye devam edecek" ifadelerine yer verdi.

ALIMLAR ÖNÜMÜZDEKİ AY OLACAK!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi PTT'nin bünyesine 5 bin memur alımı yapacağı ve alımların önümüzdeki ay içerisinde olacağı belirtildi.

YORUMLAR 4
  • AYTEN DEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaş sınırı varmı
    Cevapla
  • İs istiyoruz 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım yaş sinirini asanlarin suçu ne onlar da aile reisi degilmi ve taşeronda kadro verdiklerinin ilk okul mezunu .. sayın bakanım bir dağıtım.m işine güvenliğine yada taşımacılığına sinir getirmeyin ... Keşke mülakat yaparak insanlarını bilgisine konuşmasına ve işine sadikligina baksaniz diolomaya değil...
    Cevapla
  • işsiz vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ne olur bu otuz beş yaş sınırını kaldırın lisans mezunuyum yıllarca memur hayaliyle yaşadım
    Cevapla
  • Diriliş Ertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım siz beş bin memur alacağınıza taşerondakikerini kadroya alsanız sonuçta her işi yapıyorlar ihslilerin tebligatını bile dağıtıyorlar her şey sizlerin iki dudağı arasında taşerondakilerin hepsi lise mezunu ama 399 ve ihslilerin yaptığını onlarda yapıyor sonuçta saygılar vesselam
    Cevapla