Ankara Üniversitesi KPSS'li ve KPSS'siz 204 personel alımı için son gün!

Ankara Üniversitesi’nin yayımladığı ilana göre, farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere toplamda 204 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Ankara Üniversitesi KPSS'li ve KPSS'siz 204 personel alımı için son gün!
Ankara Üniversitesi KPSS'li ve KPSS'siz 204 personel alımı için son gün!
GİRİŞ 08.05.2018 09:00 GÜNCELLEME 08.05.2018 09:00

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre, Ankara Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere, farklı unvanlara sahip toplamda 204 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan bazı kadrolar için KPSS şartı aranırken, bazıları için ise KPSS şartı aranmayacak. Ankara Üniversitesi bünyesine alım yapılacak sözleşmeli personel kadrosu unvanları; 64 Hemşire, 6 Sağlık Teknikeri, 3 Eczacı, 4 Fizyoterapist, 3 Sosyal Çalışmacı, 2 Çocuk Gelişimci, 2 Biyolog, 3 Diyetisyen, 5 Röntgen teknisyeni ve 8 Diğer Sağlık personeli olarak belirlenmiştir. Peki başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimizde...

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- 2016 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak. (Eczacı unvanı için adaylardan KPSS şartı aranmayacaktır)

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

- Başvuru Formu (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır.)

- 1 adet vesikalık fotoğraf, (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

-  Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi,

-  Nüfus cüzdanı fotokopisi,

-  KPSS (B) grubu sonuç belgesi (internet çıktısı)

-  Eczacı kadrosuna başvuranlar, başvuru formuna özgeçmişlerini (cv) ekleyeceklerdir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Ankara Üniversitesi’nin söz konusu ilanına başvuru yapacak adaylar için son tarih 08 Mayıs 2018 olarak belirlenmiştir. İlana başvurular istenilen belgeler ile Ankara Üniversitesine şahsen yapılması gerekmektedir.

İlanın Detaylarına Ulaşmak İçin Tıklayınız...