Uzun kuyruklar oluştu! Adım atacak yer kalmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hafta sonuyla birleşmesini fırsat bilen tatilciler, Midilli Adası'na gitmek için Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Uzun kuyruklar oluştu! Adım atacak yer kalmadı
Uzun kuyruklar oluştu! Adım atacak yer kalmadı
GİRİŞ 21.04.2018 15:54 GÜNCELLEME 21.04.2018 15:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın hafta sonuyla birleşmesini fırsat bilen tatilciler, Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek için Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde yoğunluğa neden oldu.

İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir başta olmak üzere birçok kentten gelen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren Deniz Hudut Kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Tatilcilerin ilgisi, Ayvalık-Midilli arasında feribot seferleri düzenleyen turizm acentelerinin yüzünü güldürdü.

Jalem Turizm'in sahibi Eşref Jale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'den Yunan adalarına yönelik yoğunluğun bu tatilde de devam ettiğini söyledi.

SEZON BOYU SÜRER

Yoğunluğun tatil dönemini kapsadığını belirten Jale, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle ortaya çıkan 3 günlük tatil nedeniyle yaşadığımız bu yoğunluk, turizm sezonuna iyi bir giriş yapmamıza sebep oldu. İnşallah bu yoğunluk sezon boyunca da sürer." diye konuştu.

Midilli'ye sefer yapan feribot kaptanlarından Hasan Balcı da Ayvalık Deniz Hudut Kapısı önünde yoğunluk oluşturan tatilcilerin, daha önce Ege Adaları'nda tatil yapan ve aynı tatili tekrarlamak isteyenlerden oluştuğunu ifade etti.

HEM UCUZ HEM KALİTELİ

Balcı, Midilli Adası'nın ekonomik anlamda ucuz olması nedeniyle Türk tatilcilerden ilgi gördüğünü dile getirerek, "Midilli halkının Türklere yakın davranmasının yanı sıra turizm alanında ucuz ve kaliteli hizmetler sunulması da bu talebin artmasına neden oluyor." dedi.

YORUMLAR 6
  • korkma 5 yıl önce Şikayet Et
    dönmeyin sakın
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    adada 23nisani kutlayacaklar anlaşilan akrabalari ile beraber!
    Cevapla
  • memati 5 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bizde ki milliyetcilik sadece sozde kaliyor.. onlar geliyor mu bizlere..? doviz birakiyorlarmi? yokk ustelik birde bizimle dalga geciyorlar, onlara bu kadar kotuluk yapiyoruz yinede gelip bize para brakiyorlar diye.. keske yunan adaalrina gidenler orada kalip bir daha donmeseler ne guzel olur..
    Cevapla
  • HaRdGaMe 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyaz Türkler dende anca bu beklenir.
    Cevapla
  • 571 5 yıl önce Şikayet Et
    Protesto edin, savunma bakanı ülkemi tehdit edecek, gerekirse savaşırız diyecek, vatandaşımızda kayıtsız kalacak. Hani vatanseverdiniz, ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle