Hükümetten kritik dolar ve petrol açıklaması

Maliye Bakanı Naci Ağbal , son zamanlarda artış gösteren dolar ve petrol fiyatlarının geçici dalgalanma olduğunu bildiren açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 13.04.2018 10:51 GÜNCELLEME 13.04.2018 12:10
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Ağbal "(Döviz ve petrol fiyatlarındaki artış) Merak etmeyin bugün dalgalanmalar var, onların hepsi yatışacak. Onun için geçici bir dalgalanma etkisi olarak ortaya çıkan bu gelişmeler, çok hızlı bir şekilde bertaraf edilecek."dedi

DOLAR VE EURO GÜNE DÜŞÜŞLE BAŞLADI

 

 

Dolar/TL, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 10:40 itibarıyla yüzde 0,7 azalışla 4,0750'den alıcı buluyor. Euro/TL yüzde 0,7 düşüşle 5,0350'den, sterlin/TL de yüzde 0,5 azalışla 5,8230'dan işlem görüyor.

YORUMLAR 40
  • TURAN 6 yıl önce Şikayet Et
    benzin ve mazot ithalatına izin verin....
    Cevapla
  • bu gidişle 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar artar millet sabreder,Euro artar,Altın artar.petrol artar millet sabreder.Sonra seçim zamanı gelir ve sabırlı millet bunun hesabını sorar.Kişi başı milli gelir 5.000 Dolara düşmüştür şimdi.Benzine zam gelince yollara da geliyor.Botaş dolar artınca dakikasında zam yaparken düşünce indirim yapmıyor.15 zam yapsa 3 indiriyor.Göz göre göre kul hakkı yiyenler nasıl can verip mahşerde püri pak olacak?Bu gidişattan hiç memnun değilim.Anketlere güvenmeye devam edin.........
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumdan utan biraz. Yedi düvele karşı savaşıyoruz. Reisimiz günde dört saatten fazla uyumuyordur. Bir kaç duruş zam için kutlu davamızı mı satacaksın. Bu millet milli, iri, ve diri olanlara oy vermeyi devam edecektir. Bu öyle biline.
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    laf degil icraat lazim. gecici ama zamlarin ardi arkasi kesilmiyor
    Cevapla
  • Abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Hergun peş peşe zam geliyor. Çok hızlı müdahale ne zaman olacak sayın bakan. Mazot 6 liraya dayandı. Azıcık ama azıcık ayar yapın. Herkes kazancına göre elini taşın altına koysun. Biz ne yaptık. Orta gelir ve dar gelirli komple kayaların altında pestil. Üst gelirlere en ufak düzenleme yok. Gelire göre taşın altına girin. Yok ülkemize oyun oynanıyor ve operasyon yapılıyorsa merkez bankasından başlayın hesap sormaya. Faiz uçtu döviz uçtu yakıt uçtu. Alt tabaka perişan. Merkez bankası kar rekoru peşinde.
    Cevapla
  • ed... 6 yıl önce Şikayet Et
    petrol spot piyasadan mı alınıyor ? günaşırı zam zam zam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle