İstanbul'da Ordu rüzgarı

Ordu Dernekleri Federasyonu ve Türkiye Gezginler Kulübü tarafından, Ordu’nun kültür ve turizmini tanıtmak amacıyla, İstanbul'da bir otelde düzenlenen Ordu Gecesi’ne dünya pazarlarına sunduğu benzersiz peynir çeşitleriyle Türkiye adına önemli başarılara imza atan Muratbey de destek verdi

İstanbul'da Ordu rüzgarı
İstanbul'da Ordu rüzgarı
GİRİŞ 09.04.2018 11:32 GÜNCELLEME 09.04.2018 11:32

Seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla 4 Nisan akşamı İstanbul’da gerçekleşen Ordu Gecesi’nde; Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kolyoncu, Ordu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Temel Başalan, Ordu Kültür Turizm Müdürü Uğur Toparlak ve Gezginler Kulübü Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural hazır bulundu.

Gecede bir konuşma yapan Ordu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Celalettin Dervişoğlu, İstanbul'un ardından Ordu'da da bir program yapacakları bilgisini paylaştı. Dervişoğlu, "Genç yaşlı demeden farklı meslek gruplarından gezginleri buluşturan Türkiye Gezginler Kulübü'ne ve bu buluşmanın tüm destekçilerine teşekkür ediyoruz. 

Bu akşam misafirlerimizi yöresel lezzetlerimizle ve Türkiye’nin lezzet denince akla gelen markaları ile buluşturduk" dedi. Dünya pazarlarına sunduğu inovatif peynirleri ile Türkiye adına önemli başarılara imza atan Muratbey de Ordu Gecesi’ne destek verdi. 

Peynirde inovasyon dendiğinde Türkiye’nin ilk akla gelen markası Muratbey, Burgu, Topi ve Sürmeli gibi eşsiz peynirlerini davetlilerin beğenisine sunarak gecenin lezzetini arttırdı. 

Ordu Dernekleri Genel Sekreteri Sezer Turan da konuşmasında geçen yıl yaklaşık 1 milyona yakın yerli ve yabancı turistin Ordu'yu ziyaret ettiğini belirterek, kente gelecek turistlere sadece yayla değil, deniz turizmi de sunduklarını aktardı. 

Turan, Ordu'da, ekstrem sporların da rahatlıkla yapabileceği alanların bulunduğunu dile getirerek, "Misafirlerimize doğayla iç içe kalabilecekleri birçok ortam sunuyoruz. Henüz keşfedilmeyi bekleyen çok güzel yaylalarımız, göllerimiz var. Amacımız Ordu'yu sadece Ordululara değil, Ordulu olmayanlara da anlatmak. Çünkü bu yıl hedefimiz 3 milyon turisti Ordu'da ağırlamak'' diye konuştu.