iTaksi'den UBER açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın, "UBER dediğimiz zaman, buna karşı çıkmak, bunu yerli yapmak demek eline sopa alıp sokakta UBER'cileri kovalamakla olmuyor" sözleri üzerine iTaksi'den açıklama geldi.

iTaksi'den UBER açıklaması!
iTaksi'den UBER açıklaması!
GİRİŞ 04.04.2018 15:56 GÜNCELLEME 04.04.2018 17:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal bugün, İSKİ’nin düzenlediği Yerli Ürün Çalıştayı’na katılmış ve orada bir konuşma gerçekleştirmiştir. Bu konuşmanın bir kısmının basına yansımalarına bakıldığında, ifade edilmek istenenden daha farklı anlamlar çıkarılmaya çalışıldığı görülmüştür. Sayın Uysal açıklamasında, herhangi bir markanın kullanımından değil, ‘Mobil Taksi Uygulaması’nın ve müşterilerin taksilere kolay ulaşımının rahatlığından bahsetmiştir. Bununla beraber İBB olarak geçen yıl kullanıma sunduğumuz iTaksi mobil uygulaması ile kurumumuzun bu konuya yaklaşımı açıkça görülmektedir. İBB, iTaksi uygulaması ile şehrimizde yasal olarak hizmet veren bütün taksicilerin yanındadır.

 

 

Saygıyla duyurulur.

YORUMLAR 16
  • Mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    Çağırıyoruz gelmiyorsunuz bile ne hizmeti ubere devam
    Cevapla
  • Selda 5 yıl önce Şikayet Et
    Uberdeki konforu istiyoruz geniş rahat araç binince içi açılmalı insanın geniş aileler taksiye sığmıyor
    Cevapla
  • Yozgatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Istanbuldaki taksiciler : Kilik kiyafet degisimi yapmali, soforler bagli oldugu duragin elbisesini giymeli,tras gunluk olmali, en azindan 2 yabanci dil bilmeli ve A dan B ye gidecegi yeri musterisi ile navigasyonda aciklamali.
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    taksiye binmeyin uber kolay ve servisi süper kim uğraşacak bu taksici gecinen hanzolarla
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD kaynaklı uber taksiye binmeye devam et sen.
    Cevapla
  • Mehmet Mankal 6 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamada tam olarak Taksiciler İ taksiye girmiyor kamera var diyorlar bizi gözetliyorlar falan dedi Başkan bu nasıl idareciliktir biz esnaf olarak sıraya girmiş durumda iken yapılan bu açıklama bizi teknoloji karşıtı gibi göstermiş oldu liütfen kamuoyuna bunu gibi değilde biz İ taksi olarak esnafın taleplerini karşılayamıyoruz derseniz daha iyi olur çünkü randevu alıp cihaz sırası bekleyen esnaf için bu açıklamayı yapmak bizi müşterinin gözünde itibarsızlaştırdı açıklamanızda İ taksi montaj yapamıyor demediğiniz sürece boş gerçekler gün yüzüne çıkarılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle