Bakan müjdeyi verdi! Bugünden itibaren başlıyor

Maliye Bakanı Naci Ağbal, kamuya sağlık personeli alınacağını söylerken, "Bugün itibarıyla 9 bin sözleşmeli personelle ilgili bir imza atacağız. Yıl içerisinde önümüzdeki aylarda sağlık çalışanlarına ilişkin ilave personel alımıyla ilgili düzenleme yapacağız" dedi.

Bakan müjdeyi verdi! Bugünden itibaren başlıyor
Bakan müjdeyi verdi! Bugünden itibaren başlıyor
GİRİŞ 29.03.2018 10:10 GÜNCELLEME 29.03.2018 10:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulunda görüşülen KDV Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 178 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı üzerinde milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Hükümet olarak çalışan, emekli, işçilerin refah seviyesinin gelirlerinin artırılması konusunda bugüne kadar önemli düzenlemeler yaptıklarını dile getiren Ağbal, "Memur, işçi, emeklinin eline geçen net maaşı, enflasyonla, başka şeylerle mukayese edin, 2002'nin çok üzerindedir. Hükümet olarak bir taraftan ekonomiyi büyüttük bir taraftan da tüm sosyal kesimlerin refahını artıracak adımlar attık." diye konuştu.

 

 

2018 KAMUYA SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Ağbal, Sağlık Bakanlığının talebi olduğunu, Devlet Personel Başkanlığından olumlu görüş geldiğini aktararak, "Bugün itibarıyla 9 bin sözleşmeli personelle ilgili bir imza atacağız. Yıl içerisinde önümüzdeki aylarda sağlık çalışanlarına ilişkin ilave personel alımıyla ilgili düzenleme yapacağız. Bugün itibariyle 9 bin kişilik sağlık çalışanı alımıyla ilgili Maliye Bakanlığı onayı çıkmış olacak." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 4
  • Yıpranma payı? 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıpranma payı,ve başka kurumlardan emekli olanlar aldığı para üzerinden emekli maaşı alacaklar ,sağlıkçılar hersey içinde aynı paraya kadar maaş alırken ama emekliye yansımıyor. Haksızlık.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık meslekden mezun olan hemşirelerin durumu ne olacak sayın bakanım
    Cevapla
  • öneri 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım 2012'de çıkan kanun ile hazineye ait arazileri tapularının hak eden kullanıcılara satılacağı kanununun uygulanmasını arz ve talep ediyoruz.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    sağlıkta kaliteyi yükseltin hastane ve personele fazla ihtiyaç yok kalite ye ihtiyac var artık
    Cevapla