İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle

Ekonomik krizden bir türlü çıkamayan Bimeks, hemen hemen tüm mağazalarını kapattıktan sonra bu kez şaşırtan bir hamle yaptı. Bimeks'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre şirketin internet sitesi CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından kiralandı.

İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle
İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle
GİRİŞ 21.03.2018 13:43 GÜNCELLEME 21.03.2018 13:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şirket, internet üzerinden satış yaptığı ancak bir süredir aktif olmayan www.bimeks.com.tr adresini kiraya verdi.

Bimeks'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre www.bimeks.com.tr CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından kiralandı. Bimeks'ten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Şirketimizin sahibi olduğu ve bir süredir inaktif durumda olan www.bimeks.com.tr web sitesini kiralamak için, CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından şirketimize yapılan teklif ve görüşmeler sonucunda, anılan firma ile bir "Marka Lisans Kiralama ve Web Sitesi Kullandırma Sözleşmesi" imzalanmıştır. Böylelikle, Bimeks olarak, web sitesi üzerinden bir kiralama geliri elde edilmesi hedeflenmektedir. Anlaşmaya göre, web sitesinden alışveriş yapacak olan müşteriler doğrudan ve sadece, kiracı olarak web sitesini işleten CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd.Şti şirketi ile muhatap olacaklardır. Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin, web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerle ve ürün tedarikleriyle ilgili herhangi bir hak ve yükümlülüğü olmayacaktır."

 

 

YORUMLAR 5
  • TheAzxtech1 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında bizim burada açılmıştı avmde yarım sene durmadan kapattılar. Bimeks olsun diğerleri olsun hepsi aynı halt. Sözde vergiyi bahane edip aşırı yüksek fiyata satıyorlar. Peki sorarım LG G4 ilk çıktığında 2700 liradan satanlar vatandaştan tepki gelince 2400 e inebiliyorlar yani 300 lira kazancını adam buradan silebiliyor. Sonra ise 2000 segmentini gördü daha sonra 1500 leri gördü şuan 1200 segmentinde TR garantilisi üstelik. 2700 den 1200 e indiği halde hayla kazanıyorlarsa bana kimse vergi yüksek yalanını atmasın. Tüm firmalar aynı umarım hepsi batar.
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bimekse üzüldüm desem yalan olur.
    Cevapla
  • 9 köyden kovulan 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar...general mobiles bir telefon aldım mersin bimeksten sonra ürün ayıplı çıktı. bimekse gidip yetkililere anlattım telefonu yolladılar. garanti kapsamında olduğu halde benden bir miktar para istediler. bende telefonu yollayın dedim. bana telefona hasar verip yolladılar. maksat kullanıcı hatası desinler diye. tüketici haklarına başvurdum nafile. telefona serviste hasar verdikleri için ispatlayamadım. ama bir daha ayak basmadım bimekse. tekrar söylüyorum beter olun.
    Cevapla
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Bimekste diğerleri de aynı bunu inkar eden yok. Lakin o garanti kapsamı olayı bimeksle filan alakalı değil. Atıyorum a markası telefon aldın a markası garanti kapsamına girmiyor diyorsa sen istediğin yerden al sonuç aynı olur. Sonuçta parayı a markası alır yani telefonun hangi markaysa o firma alır. Para bimekse gitmez.
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    çok aptalca bir çözüm. isim hakkınızı satın olsun bitsin.
    Cevapla