Benzine rekor zam geliyor! 22 Mart benzin fiyatları ne kadar?

Benzin fiyatlarına son zamanların en büyük zammı yolda. Araç sahiplerini üzecek açıklama PÜİS'ten geldi. 21 Mart Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak olan benzin zammı ne kadar oldu? Gelecek zamla birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak olan benzin fiyatları ne kadar olacak?

Benzine rekor zam geliyor! 22 Mart benzin fiyatları ne kadar?
Benzine rekor zam geliyor! 22 Mart benzin fiyatları ne kadar?
GİRİŞ 22.03.2018 09:31 GÜNCELLEME 22.03.2018 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre benzin fiyatlarına 15 kuruşluk zam yolda. Tarihin en yüksek fiyatını görecek olan benzin zammı yarından itibaren geçerli olacak. Peki, benzin zammının ardından motorinde de fiyat artışı bekleniyor mu? 21 Mart Çarşamba günü itibariyle gelecek yeni benzin zammı ile beraber benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte, son dakika benzin zammı...

BENZİNE 15 KURUŞ ZAM GELİYOR

 

 

Dolarla yaşanan yükselişle beraber artış gösteren benzinin litre fiyatına 15 kuruş zam geliyor. Petrol Ürünleri İşverenler sendikası (PÜİS) tarafından, "21.03.2018 Çarşamba gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 15 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor." açıklaması yapıldı.

SON ZAM 28 ŞUBAT'TA GELMİŞTİ

Benzin fiyatları yapılan son zamla beraber 5.55 liradan 5.66 liraya yükselmişti. Benzinin litre fiyatına yapılan en son zam ise 28 Şubat'ta gelmişti. 21 Mart itibariyle gelecek zam ile beraber benzin fiyatları tarihinin en yüksek rakamını görecek. İstanbul'da benzinin ortalama fiyatı 5.81 liraya yükselecek. 

YORUMLAR 1
  • Sado 6 yıl önce Şikayet Et
    Ha gayret az kaldı 6 TL'ye hatta olmadı 10TL Yapın sizde rahatlayın bizde
    Cevapla