Süreç başladı! Bundan sonra sadece 1 TL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın daha önce duyurduğu ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylanan Büyükşehir otoparklarında "1" TL ücret uygulaması hayata geçirildi.

Süreç başladı! Bundan sonra sadece 1 TL
Süreç başladı! Bundan sonra sadece 1 TL
GİRİŞ 18.03.2018 16:00 GÜNCELLEME 18.03.2018 16:02
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Zabıta ekipleri tarafından Büyükşehir Belediyesine ait tüm otoparklarda tarife değişikliğine ilişkin bilgilendirme pankartları asıldı.

12 Mart'ta Başkan Mustafa Tuna yönetiminde düzenlenen Belediye Meclisi toplantısında Başkanlık Yazısı ile gelen "Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ Genel Müdürlüğü ile birlikte veya ayrı ayrı sermayesinin yarısından fazlası Ankara Büyükşehir Belediyesine ait şirketler ile bunların iştiraklerine ait Ankara mücavir alan sınırları içinde bulunan, çalıştırılan veya kiraya verilen yol boyu otoparklar, açık otoparklar, çok katlı otoparklar ve kapalı tüm otoparklarda trafik akışını rahatlatmak, vatandaşlarımızı otopark alışkanlığına sevk etmek için tüm otoparklarda ücret tarifesinin 1 saate kadar ücretsiz, 1 saatten sonra 24 saat 1 TL olarak uygulanacaktır" şeklindeki gündem maddesi onaylanarak karara bağlanmıştı.

 

 


Buna göre Büyükşehir Belediye Meclisinin 12 Mart 2018 tarih ve 332 no'lu kararı uyarınca otopark tarifesi artık 1 saate kadar ücretsiz, 1-24 saat arasında ise 1 TL olarak uygulanacak.

YORUMLAR 70
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    Sabah bırak akşam al 1 TL. Çok sürmez dönerler bu karardan. Evet ucuz ama suistimale resmen davet var.
    Cevapla
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam park eden akşama kadar yerinden çıkmaz bizim milletimiz çoğu iyiliği suistimal etmeyi iyi bilir.
    Cevapla
  • olabilir 6 yıl önce Şikayet Et
    seçimlerden sonra düzeltme yaparlar meraklanmayın.... tabii başta kalabilirlerse...
    Cevapla
  • Angaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar meraklısınız çalışanları koltuklarından indimeye.Çıkarın artık kafanızı devekuşu gibi kumun içinden biraz etrafınızda neler olup bitiyor bakın.Çalışan vardı da oy vermedik.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Konya büyükşehir belediyesi derhal otopark ücretlerini düşürün Ankara da bile böyle ise sizin bize yaptığınız insafsızlık saygısızlık ve büyük bir ihanettir.
    Cevapla
  • Vatandaş, 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu uygulamayı tüm şehirlerimizde istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle