Çiftlik Bank onları da vurdu
Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın saadet zinciri yapılanmasına binlerce kişi para kaptırdı. Mağdurlar arasında havacılık sektörü çalışanları olduğu da öğrenildi.

Saadet zinciri yapılanması Çiftlik Bank’ın binlerce mağduru arasında havacılık sektörü çalışanları da bulunuyor.
Yüksek getiri vaadiyle binlerce kişiden toplamda 511,7 milyon TL para toplayıp sırra kadem basan Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın tarafından mağdur edilenler arasında özellikle Onur Air Teknik ve THY Teknik A.Ş’de çalışan çok sayıda teknisyen bulunuyor.
Mağdurların yüz binlerce Türk Lirası’nı alıp kayıplara karışan Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçtığı söylentileri yayılırken, parasını kaptıran kişiler mağduriyetlerinin giderilmesi için nasıl bir yol izleyeceği konusunda kara kara düşünmeye başladı.
80 BİN KİŞİYİ DOLANDIRDI!
İnternette bir oyun ile başlayan ve daha sonra tesisler açarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) raporuna göre 80 bine yakın kişiden 511,7 milyon lira toplayan Çiftlik Bank’a yönelik soruşturmalar hız kazandı.
Tekirdağ ve Sakarya’daki tesislere yapılan baskınlarda şirket yetkililerine ulaşılamazken, CEO Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçarak inşaat işine girdiği belirtiliyor. Sakarya Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı’na dün teslim olan Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın ile Üsküdar’daki evinde gözaltına alınan şirketin yönetim kurulu üyesi Cemal Çolak tutuklandı.
KAYYUM ATANABİLİR
80 bine yakın kişinin para yatırdığı Çiftlik Bank tesislerine kayyum atanmasının da gündemde olduğu iddialar arasında bulunuyor. Kayyum atanması durumunda şirketlerin tasfiyesi ile birlikte üyelere ödeme yapılabileceği ancak elde edilecek gelirin toplanan paraların yarısını dahi karşılayamayacağı belirtiliyor.
-
ahmet 7 yıl önce Şikayet Etcevremde cok var guluyorum onlara :bBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vangolu 7 yıl önce Şikayet Etİşte bu aşırı para sevdalısı olmanın zararları bu dombili bile hille yaparak adam köşeyi döndü isimler aciklasin bak kimler var kimler allah kimseyi cahil etmesinBeğen Toplam 2 beğeni
-
abdu el kerim 7 yıl önce Şikayet Etköseyle kısaya güven olmaz diye boşuna dememişler.. adam türkiyenin en büyük sığır çiftliğini kurmuş...Beğen Toplam 5 beğeni
-
bursa 7 yıl önce Şikayet Etkim suçlu şimdi bunu bu seviyeye getiren devlet mi yoksa vatandaş mıBeğen Toplam 3 beğeni
-
ME~T~İN 7 yıl önce Şikayet EtVatandaş açgözlü haram nedir bilmezsen böyle olurBeğen
-
mert 7 yıl önce Şikayet EtBoş kasaya kayyum atasan ne yapacak demekki 80bin insanin ve yakınlarında bir tane akilli yokmuş ,aza kaaanat etmezsen büyük baliğin pesine düşersen olacağı budur.Beğen Toplam 2 beğeni