Taşeron işçilerin kadro sınav tarihi ve isim listesi açıklandı!

Türkiye İş Kurumu İŞKUR, merakla beklenen taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin kadro sınav tarihini ve isim listesini açıkladı. Peki sınav ne zaman, sınava katılacak isimler belli oldu mu?

Taşeron işçilerin kadro sınav tarihi ve isim listesi açıklandı!
Taşeron işçilerin kadro sınav tarihi ve isim listesi açıklandı!
GİRİŞ 21.03.2018 09:13 GÜNCELLEME 21.03.2018 09:14

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kamuoyuna taşeron işçilerin kadroya geçirilmesine ilişkin kadro sınav tarihini açıklandı. Taşeron işçilerin merakla beklediği kadro sınavında sona gelindi. Bunun yanında Türkiye İş Kurumu İŞKUR pozisyonlara göre isim listesini de duyurdu. Sınava girecek adaylar için hem taşeron kadro sınavı açıklandı hemde isim listesi yayımlandı. Nu sayede adaylar isim listesine bakarak sınava girip giremeyeceklerine bakabilecekler. Peki taşerona kadro sınavı ne zaman? İşte detaylar.

İŞKUR TAŞERON SINAVI NE ZAMAN?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yapılan açıklama ile genel müdürlük bünyesinde istihdam etmekte olan taşeron işçilerin kadro sınavları 14 Mart ile 15 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Sınavın sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00 aralığında olacağı ve adayların sınava girebilmek için 12. katta bulunan toplantı salona gelmesinin gerektiği belirtildi.

Bunun yanında Türkiye İş Kurumu İŞKUR tarafından yayımlanan taşerona kadro sınavına katılacak isim listesi de belli oldu. Açıklanan listeye göre;

- 66 temizlik personeli,

- 5 aşçı personeli

- 27 güvenlik personelinin taşeron sınavına katılacağı belirtildi. İşte o isim listesi: