Maliye Bakanlığı memur alımı ne zaman? Şartları neler olacak?

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Maliye Bakanlığı personel alımları için gerekli çalışmaların yapıldığını ve toplamda 2 bin memur alımı yapılacağını duyurdu. Peki Maliye Bakanlığı’na hangi branşlarda memur alınacak?

Maliye Bakanlığı memur alımı ne zaman? Şartları neler olacak?
Maliye Bakanlığı memur alımı ne zaman? Şartları neler olacak?
GİRİŞ 19.02.2018 15:51 GÜNCELLEME 19.02.2018 15:51

Bakanlar Kurulu’nda değinilen konular arasında yer alan Maliye Bakanlığı personel alımlarıyla ilgili konuşan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, bu yıl Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 2 bin personel alımının yapılacağını belirtti. Alınacak olan 2 bin personel hakkında bilgi veren Bozdağ, "Maliye Bakanlığımıza bin gelir uzmanı, bin de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme konması hususunda yetki verildi. Bu çerçevede ayrıca bir düzenleme yapılacaktır" ifadelerini kullandı. Memur hayali kuran binlerce vatandaş hangi branşlarda memur alımı yapılacak sorusunun yanıtını arıyor. Buna göre alımlar hangi branşlar için yapılacak? İşte Maliye Bakanlığı’na yapılacak olan memur alımları için detaylar...

MEMUR ALIMLARI HANGİ BRANŞLAR İÇİN YAPILACAK?

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü görevini yürüten Bekir Bozdağ, "Maliye Bakanlığımıza bin kişi  gelir uzmanı, bin kişi de denetim elemanı alınması konusunda kanuna düzenleme konması hususunda yetki verildi. Bu çerçevede ayrıca bir düzenleme yapılacaktır" dedi. Maliye Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 2 bin personelin alınacağını belirtti. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü görevini yürüten Bekir Bozdağ’ın açıklamarına göre, Maliye Bakanlığı vergi denetmeni ve gelir uzmanı kadroları için toplam 2 bin kişilik memur alımı gerçekleştirecektir. Şu an için tarih konusunda her hangi bir duyuru bulunmuyor. Memur alımı için net bir tarih açıklandığında bilgilendirme yapacağız.